Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Om GastroMerit

GastroMerit

Gastromerit – Information om bokning, fakturering och avbokning

GastroMerit

Kontakta oss på GastroMerit

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller undrar över en speciell utbildning. Här hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar på GastroMerit.
GastroMerit

Kurser som passar dig i offentlig verksamhet

GastroMerit är Martin & Serveras utbildningsverksamhet och här hittar du kurser för dig och din personal. Kursledarna är handplockade för sin förmåga att lära ut och inspirera. Här utbildas proffs av proffs.
Utbildning utvecklar din verksamhet. Med välutbildade och kompetenta medarbetare förbättrar du din konkurrenssituation, ökar din lönsamhet och skapar en bra företagskultur. Investeringar som lönar sig på lång sikt.

Hos oss hittar du ett starkt utbildningsprogram med kurser och utbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen som dig som befinner dig mitt i yrkeslivet. Vi arbetar nära restaurangbranschen för att hålla koll på vilka kompetenser som efterfrågas och för att på så sätt kunna skapa utbildningar och kurser som möter verkliga behov.

Kreativitet, energi och matglädje

De kursledare du möter hos oss är handplockade för sin kunskap och för sin förmåga att inspirera och lära ut. De tillhör de främsta inom sitt yrke. Med hjälp av deras erfarenhet får du inblick i både teoretiska och praktiska moment. Kreativitet, energi och matglädje är de ledord som präglar våra kurser.

Kompetensutveckling är en viktig del för alla företag. Utbildning är en investering som leder till ökad lönsamhet. Alla växer i sin roll när de får inspiration, ny kunskap och ges möjlighet att bygga vidare på befintlig kunskap. Att möta kollegor i branschen och diskutera olika möjligheter ger också bra energi när man är tillbaka i den egna verksamheten.

Brett utbildningsprogram

GastroMerit erbjuder utbildningar inom matlagning, ledarskap, ekonomi, service, hygien och dryckeskunskap. Vissa kurser ger bred och grundläggande baskunskap, medan andra är mer spetsinriktade med fokus på de senaste trenderna. Vi erbjuder även tre branschunika terminsutbildningar; restaurant manager, sommelier och kökschefsutbildning.

Välkommen till GastroMerit!

Video

GastroMerit – Inspirerande utbildningar

Utbildningar från GastroMerit

GastroMerit

Du har väl sett att det nu går att filtrera bland våra utbildningar? Välj önskad ort, kurslängd eller kursledare. Hitta kurser nära dig och med de kursledare du gillar eller är nyfiken på. 

Se alla kurser och utbildningar

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.