Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Vi byter inloggningslösning

Den 27 maj bytte vi inloggningslösning för e-handeln och Martin & Servera-appen. Det gör vi för att förenkla och göra det säkrare för dig som kund.

Din mejladress är ditt användarnamn

I samband med bytet skickade vi ett mejl till dig från mejladressen noreply@apps.martinservera.se. I mejlet förklarar vi hur du ska göra och ber dig att uppdatera ditt lösenord¹.

Har du inte fått mejl eller hittar du det inte i din mejlkorg? Klicka på länken för glömt lösenord som du hittar i inloggningsrutan, så får du ett nytt mejl.

Efter bytet är ditt användarnamn automatiskt din mejladress. Du loggar då in i både e-handel och app med din mejladress, inte ditt tidigare användarnamn.

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

¹Använder du Selma statistik eller Menyplanering? Då behöver du inte göra något vid bytet, du loggar in i e-handeln och appen med samma mejladress och lösenord som du använder till tjänsterna.

Se också

Hjälp

Vi hjälper dig om något blivit fel

Har din leverans uteblivit? Saknar du något från din beställning? Välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns över hela landet och hjälper dig med reklamation och felanmälningar.
Tjänster

Få koll på dina leveranser med Martin & Servera-appen

Med Martin & Servera-appen får du en samlad bild över dina leveranser, notiser med aktuell leveransstatus och information om eventuella ändringar i din order. Genom att förenkla, frigöra tid och skapa trygghet, vill vi att du ska kunna fokusera på det du gör bäst.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.