Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Snygga kranar på din krog

Martin & Serveras dotterbolag Still Sparkling Solutions säljer och hyr ut vatten- och ölanläggningar till restauranger och bryggerier. Du får hjälp med allt ifrån prospektering och behovsanalys av fatöl, till kranar med snygg design som passar perfekt till inredningen på din restaurang.

"Vi på Still Sparkling Solutions hjälper framför allt de restauranger som vill ha en egen ölanläggning. Krögaren kan välja att antingen hyra eller köpa en anläggning direkt av oss." säger Michael Wirström, vd på Still Sparkling Solutions.

Fritt fram att välja öl till kranarna

Alla Still Sparkling Solutions kunder kan beställa öl från vilket bryggeri de vill. På så vis kan de servera, presentera och erbjuda ett större utbud och variation av fatöl i sin bar.

"Enligt vår modell blir restaurangen inte beroende av vilket bryggeri man köper öl av – vi säljer och hyr ut anläggningar oavsett vilket bryggeri restaurangen samarbetar med. Vi ger inte restaurangen ett större utbud av fatöl, men vi ger dem verktygen att tappa fatöl som de själva köpt från valfritt bryggeri." förklarar Michael.

Behövs en fatölsanläggning?

Det är inte alltid behovet finns, eftersom det krävs en viss volym som flödar genom kranen eller kranarna per vecka för att fatölen ska behålla sin kvalitet. Därför genomförs först en behovsanalys där Still Sparkling Solutions tittar på om krögaren behöver en fatölsanläggning.

"Om kunden har ett behov går vi vidare och tittar på placering av fat och maskinutrustning. Sist men inte minst gör vi det som vi är extremt duktiga på, vi hjälper till med den utseendemässiga utformningen av kranen i baren."

Michael Wirström, vd på Still Sparkling Solutions

Design, färg och form

På Still Sparkling Solutions är man duktiga på att utforma och beställa kranar utifrån dina behov och önskningar.

Det nyöppnade "Boutiquehotellet Hobo i Stockholm kontaktade oss för att de ville att deras ölkranar skulle gå i linje med övrig inredning. Designen i restaurangen och baren hade ett formspråk som pratade mässing. Mycket av inredningen, framförallt i baren, hade fyrkantiga detaljer."

Formspråket fångades upp och Still Sparkling Solutions specialdesignade 16 fyrkantiga ölkranar tillverkade i mässing.

"De flesta ölkranar som finns på marknaden är runda, så de här blev unika. Både vi och Hobo är mycket nöjda med resultatet!" berättar Michael.

Svensktillverkade kranar

95 procent av Still Sparkling Solutions kranar är tillverkade i Sverige. Att erbjuda närproducerade kranar är både praktiskt, hållbart och flexibelt.

Beställ din ölanläggning och ölkranar genom Still Sparkling Solutions

Läs gärna mer om dryckeskoncept från Still Sparkling Solutions. Vill du ha hjälp med ölanläggning, design, rådgivning, installation eller service, kontakta Still Sparkling Solutions direkt så hjälper de dig.

Läs mer om Still Sparkling

Inspiration

Still Sparkling – källan till gott vatten på din restaurang

Gör ditt vatten till en inkomstkälla och slipp tunga lyft, kylning av flaskor och ha backar med tomglas stående. Med Still Sparkling på din restaurang kan du enkelt servera iskallt, filtrerat vatten till dina kunder i exklusiva glasflaskor.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.