Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Still Sparkling – färsktappat vatten av högsta kvalitet

Martin & Serveras dotterbolag Still Sparkling är specialister på vattenanläggningar i hela kedjan från design, tillverkning och installation till service och underhåll. De erbjuder ett varumärkeskoncept som ger dig en bred valmöjlighet med olika produktutbud, paketlösningar och designalternativ - ett bra val för både miljön och din ekonomi.

För några år sedan fick grundarna av Still Sparkling en idé. De märkte att det saknades någon som erbjöd ett varumärkeskoncept där miljötänk, ekonomi och design stod i fokus. För att utveckla detta utgick de från sin långa erfarenhet av dryckesinstallationer och service till restauranger, samt lyssnade noggrant på både sina kunder och deras gäster. Efter att ha utvecklat och förfinat sitt koncept lanserades Still Sparkling hösten 2009 med färsktappat vatten, både stilla och kolsyrat, av högsta kvalitet.

Varför välja Still Sparkling?

Miljö

Med Still Sparkling får du en lönsam försäljning samtidigt som det är en miljövinst att välja bort flaskvatten.

Du slipper följande:

 • Frakt av buteljerat vatten
 • Ha flaskor på kylning
 • Tidskrävande kontroller av lagerstatus
 • Tunga lyft med tombackshantering

Design

Design är en viktig del hos Still Sparkling Solutions. De är noga med alla detaljer, från filter via exakt styrning av kyltemperatur och kolsyra till de specialdesignade kranarna med belyst toppskylt. Gästens upplevelse förstärks ytterligare av att vattnet serveras i 100 procent återvunna munblåsta flaskor formgivna av glaskonstnären Nina Westman.

Pris

Med Still Sparkling betalar du bara en fast månadsavgift oavsett hur mycket vatten du säljer. Den exakta månadskostnaden beror bland annat på antal anläggningar och restauranger.

Still Sparkling tar dessutom ansvar för hela installationen, drifttagning och service under avtalstiden. Eventuellt tillkommande kostnader, utöver grundpaketet, offereras separat.

Så här går det till

 1. Still Sparkling kopplas till det vanliga kranvattnet.
 2. Därefter renas vattnet genom deras unika filter för att sedan kylas ner till rätt temperatur.
 3. Från kyltanken går sedan det kolsyrade eller stilla vattnet upp till kranarna färdigt att serveras i flaskorna.

 

Är du intresserad av Still Sparklings miljövänliga produkter, kontakta din säljare.

Konceptet är tillgängligt i hela landet och bland kunderna finns några av de bästa restaurangerna. 
Still Sparkling passar för de som ställer högsta krav på kvalitet, miljö, ekonomi och design.

Det här ingår i grundpaketet:

 • Anpassat kylaggregat
 • Still Sparkling™-kran med belyst frontskylt
 • Spillbricka
 • CO² manometer
 • 2 filterbyten per år
 • 72 flaskor á 35 eller 75 cl
 • 72 naturkorkar
 • 72 underlägg
 • 1 diskback
 • Installation med upp till 5 meter slangdragning (offert lämnas vid behov av längre slang).

En totalupplevelse utöver det vanliga

För att skapa en totalupplevelse har Still Sparkling varit noga med alla detaljer i sin verksamhet, från filter, kyltemperatur och kolsyra till deras uppskattade specialdesignade kranar.

Filter

Still Sparkling använder ett kolfilter som uppfyller deras högt ställda krav. Med detta filter smakar Still Sparkling exakt som de vill att det ska smaka, oavsett nivån på den inkommande vattenkvaliteten. Filtret byts ut var sjätte månad i samband med service och är avgiftsfritt under avtalstiden.

Kylen

Utrymme är ofta en bristvara på restauranger och barer, därför är kylarna från Still Sparkling små och kompakta men ändå marknadsledande och av högsta kvalitet. Kylen har ett vattenbad med cirkulationspump för högsta kylkapacitet från första till sista flaskan. Det ska alltid smaka Still Sparkling oavsett hur mycket man tappar upp.

Kranen

Kranen är viktig i både restauranger och barer. Den ska både vara stilfull, sticka ut och vara väl fungerande. Still Sparkling har valt att i standardutförande lacka kranen vit. Att viktapparna är rostfria beror på hygieniska och praktiska skäl. Deras driftsäkerhet säkras genom att de innehåller minimalt antal rörliga delar. Höjden är anpassad till Still Sparklings unika flaska. Still Sparkling visas tydligt på den belysta toppskylten. Specialutföranden på kranen går också att beställa i allt från krom, borstat rostfritt stål, koppar eller polerad mässing.

Flaskorna

Flaskorna från Still Sparkling är munblåsta och består av 100 % återvunnet glas, formgivna av glaskonstnären Nina Westman. De är miljövänligt producerade, smidiga att hantera och enkla att rengöra. Att de är munblåsta gör att varje flaska blir unik. Alla flaskor har ett Still Sparkling-sigill som visar att de är godkända av glasblåsaren. Till flaskorna medföljer också äkta korkar med inbränt tryck som visar om innehållet är just: Still eller Sparkling. Flaskorna finns tillgängliga i två olika storlekar, 35 cl respektive 75 cl. För att garantera säker och effektiv rengöring levereras de i anpassade diskbackar.

Tips!

Vatten är ett perfekt dryckeskomplement som lyfter smakupplevelsen till nya höjder. Varför inte servera Still Sparkling till avsmakningsmenyn eller vinprovningen?

Läs mer

Inspiration

Snygga kranar på din krog

Martin & Serveras dotterbolag Still Sparkling Solutions säljer och hyr ut vatten- och ölanläggningar till restauranger och bryggerier. Du får hjälp med allt ifrån prospektering och behovsanalys av fatöl, till kranar med snygg design som passar perfekt till inredningen på din restaurang.
Kunskap

Goda drycker för alla tillfällen

I vårt dryckessortiment hittar du spännande drycker för olika tillfällen. Vi har ett gediget grundutbud och erbjuder många nyheter – allt för att ha ett både brett och djupt sortiment som passar alla typer av restaurangverksamheter.
Hållbarhet

Hållbarhetsberättelse

Års- och hållbarhetsberättelsen stämmer av ord mot praktik - vad har vi åstadkommit och hur fortsätter vi framåt? Här hittar du information om stora affärshändelser och hållbarhetsarbetet för Martin & Servera-koncernen.
Inspiration

Hållbarhet och vikten av att vara med och påverka

Hållbart företagande handlar om att spara på egna resurser och minska negativ miljöpåverkan. Det handlar även om att skapa mervärden för dig som kund. Det du köper av Martin & Servera är producerat med omsorg om människor, djur och natur.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader