Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Still Sparkling – färsktappat vatten av högsta kvalitet

Martin & Servera-gruppens bolag Still Sparkling är specialister på vattenanläggningar i hela kedjan från design, tillverkning och installation till service och underhåll. De erbjuder ett varumärkeskoncept som ger dig en bred valmöjlighet med olika produktutbud, paketlösningar och designalternativ - ett bra val för både miljön och din ekonomi.

För några år sedan fick grundarna av Still Sparkling en idé. De märkte att det saknades någon som erbjöd ett varumärkeskoncept där miljötänk, ekonomi och design stod i fokus. För att utveckla detta utgick de från sin långa erfarenhet av dryckesinstallationer och service till restauranger, samt lyssnade noggrant på både sina kunder och deras gäster. Efter att ha utvecklat och förfinat sitt koncept lanserades Still Sparkling hösten 2009 med färsktappat vatten, både stilla och kolsyrat, av högsta kvalitet.

Varför välja Still Sparkling?

Miljö

Med Still Sparkling får du en lönsam försäljning samtidigt som det är en miljövinst att välja bort flaskvatten.

Du slipper följande:

 • Frakt av buteljerat vatten
 • Ha flaskor på kylning
 • Tidskrävande kontroller av lagerstatus
 • Tunga lyft med tombackshantering

Design

Design är en viktig del hos Still Sparkling Solutions. De är noga med alla detaljer, från filter via exakt styrning av kyltemperatur och kolsyra till de specialdesignade kranarna med belyst toppskylt. Gästens upplevelse förstärks ytterligare av att vattnet serveras i karaffer av återvunnet glas formgivna av glaskonstnären Nina Westman.

Pris

Med Still Sparkling betalar du bara en fast månadsavgift oavsett hur mycket vatten du säljer. Den exakta månadskostnaden beror bland annat på antal anläggningar och restauranger.

Still Sparkling tar dessutom ansvar för hela installationen, drifttagning och service under avtalstiden. Eventuellt tillkommande kostnader, utöver grundpaketet, offereras separat.

Så här går det till

 1. Still Sparkling kopplas till det vanliga kranvattnet.
 2. Därefter renas vattnet genom deras unika filter för att sedan kylas ner till rätt temperatur.
 3. Från kyltanken går sedan det kolsyrade eller stilla vattnet upp till kranarna färdigt att serveras i flaskorna.

 

Är du intresserad av Still Sparklings miljövänliga produkter, kontakta Still Sparkling

Konceptet är tillgängligt i hela landet och bland kunderna finns några av de bästa restaurangerna. 
Still Sparkling passar för de som ställer högsta krav på kvalitet, miljö, ekonomi och design.

Det här ingår i grundpaketet:

 • Anpassat kylaggregat
 • Still Sparkling™-kran med belyst toppskylt
 • Spillbricka
 • CO² regulator
 • 2 filterbyten per år
 • 72 flaskor á 75 cl
 • 72 naturkorkar
 • 72 underlägg
 • 1 diskback
 • Installation med upp till 5 meter slangdragning (offert lämnas vid behov av längre slang).

En totalupplevelse utöver det vanliga

För att skapa en totalupplevelse har Still Sparkling varit noga med alla detaljer i sin verksamhet, från filter, kyltemperatur och kolsyra till deras uppskattade specialdesignade kranar.

Filter

Still Sparkling använder ett kolfilter som uppfyller deras högt ställda krav. Med detta filter smakar Still Sparkling exakt som de vill att det ska smaka, oavsett nivån på den inkommande vattenkvaliteten. Filtret byts ut var sjätte månad i samband med service och är avgiftsfritt under avtalstiden.

Kylen

Utrymme är ofta en bristvara på restauranger och barer, därför är kylarna från Still Sparkling små och kompakta men ändå marknadsledande och av högsta kvalitet. Kylen har ett vattenbad med cirkulationspump för högsta kylkapacitet från första till sista flaskan. Det ska alltid smaka Still Sparkling oavsett hur mycket man tappar upp.

Kranen


Kranen är viktig i både restauranger och barer. Den ska både vara stilfull, sticka ut och vara väl fungerande. Still Sparkling har valt att i standardutförande lacka kranen vit. Att viktapparna är rostfria beror på hygieniska och praktiska skäl. Deras driftsäkerhet säkras genom att de innehåller minimalt antal rörliga delar. Höjden är anpassad till Still Sparklings unika flaska. Still Sparkling visas tydligt på den belysta toppskylten. Specialutföranden på kranen går också att beställa i allt från borstat rostfritt stål, koppar eller mässing.

Flaskorna


Flaskorna från Still Sparkling är formgivna av glaskonstnären Nina Westman och producerade av återvunnet glas. De är miljövänligt producerade, smidiga att hantera och enkla att rengöra.. Till flaskorna medföljer också äkta korkar med inbränt tryck Still Sparkling. Flaskorna rymmer 75 cl. För att garantera säker och effektiv rengöring levereras de i anpassade diskbackar.

Tips!

Vatten är ett perfekt dryckeskomplement som lyfter smakupplevelsen till nya höjder. Varför inte servera Still Sparkling till avsmakningsmenyn eller vinprovningen?

Läs mer

Inspiration

Snygga kranar på din krog

Martin & Serveras dotterbolag Still Sparkling Solutions säljer och hyr ut vatten- och ölanläggningar till restauranger och bryggerier. Du får hjälp med allt ifrån prospektering och behovsanalys av fatöl, till kranar med snygg design som passar perfekt till inredningen på din restaurang.
Kunskap

Goda drycker för alla tillfällen

I vårt dryckessortiment hittar du spännande drycker för olika tillfällen. Vi har ett gediget grundutbud och erbjuder många nyheter – allt för att ha ett både brett och djupt sortiment som passar alla typer av restaurangverksamheter.
Om oss

Om Martin & Servera-gruppen

Martin & Servera-gruppen är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver. Martin & Servera-gruppen i korthet.
Sortiment

Regionala bryggerier

Öl är så mycket mer än en stor stark eller standardlager. De senaste åren har försäljningen av hantverksöl bryggda av mikrobryggerier blomstrat och olika metoder av bryggning tar för sig. Läs om några av de fantastiska regionala bryggerier vi har runt om i landet, från Jämtlands Bryggeri i norr till Remmarlöv Gårdsbryggeri i söder.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.