Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Svenska skaldjur

Vi erbjuder dagsfärska svenska skaldjur som alla kunder kan beställa av sin säljare.
Den efterlängtade hummerpremiären inträffar varje år i slutet av september och pågår för yrkesfiskare till den sista december. Hos oss hittar du dagsfärsk hummer, samt både havskräftor och räkor.
Du vet väl om att du kan beställa färska skaldjur från Feldt's Fisk (gäller för dig som är kund från mellansverige och söderut) eller från Sjöboden Allt i Fisk (för dig som är kund i norra Sverige)?

Beställ via din säljare

Tillgången på färsk fisk och skaldjur varierar, priserna förändras från dag till dag och produkterna har kort hållbarhet. Det kräver viss manuell hantering hos oss, vilket betyder att dessa produkter inte kan säljas via e-handel.

Du lägger din beställning via din ordinarie säljare och får leverans dagen därpå. Det är enkelt och du får trygga, spårbara och hållbara produkter - allt med en beställning och en faktura.

För att lägga en beställning på färsk fisk och skaldjur ringer du därför din ordinarie säljare för att få det senaste sortimentet och aktuella priser. 

Kontaktuppgifter till din säljare hittar du här.

Aktuella priser

Sortiment

Färsk fisk & skaldjur

Dagsfärskt är ett begrepp som verkligen är aktuellt när det gäller färsk fisk och skaldjur. Tillgången varierar, priserna förändras från dag till dag och produkterna har kort hållbarhet. Det kräver ofta manuell hantering hos oss, men nu kan du som är kopplad till våra lager i mellersta och södra Sverige handla de mest beställda fisk- och skaldjursartiklarna direkt i e-handeln. Nu kan vi även erbjuda dig som är kopplad till vårt lager i Umeå färsk fisk.

Läs mer

Kunskap

Ett brett sortiment av fisk och skaldjur

Oavsett om du jobbar i köket på en förskola eller på krogen, har vi de fisk- och skaldjursprodukter du behöver. Sortimentet spänner från fiskbullar och fiskpanetter till hummer och löjrom. Hos oss får du en bredd i sortimentet, trygga inköp och bra priser.
Hållbarhet

Policy för fisk och skaldjur

Martin & Servera vill köpa fisk- och skaldjursvaror från hållbar och ansvarsfull produktion och därigenom motverka utfiskning och/eller negativ miljöpåverkan på ekosystemen.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.