Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
SURF´N TURF med Felix® Ost- & skinkpaj, syltade kantareller, stenbitsrom, hängd gräddfil och örter
Recept skrivet av
Orkla FoodSolutions
Topping till Felix® Ost- & skinkpaj, signerad Clara Torsén, måltidskreatör vid Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
10 bitar Felix® Ost- & skinkpaj
250 g kantareller
2,5 dl gräddfil
1,5 dl socker
3 dl ättiksprit
3 dl vatten
150 g Abba® Caviar, Röd Stenbitsrom
1 knippe gräslök
1 knippe dill
15 st sugarsnaps
Svartpeppar, nymalen
Vi rekommenderar
Pump up the pie
Felix® matpajer - nu ännu godare!
Tillagning
Sätt ugnen på 160°C.
Värm pajen i ugnen ca 60 min eller tills den är tillräckligt varm.
Häll upp gräddfilen i ett melittafilter eller i en kökshandduk. Låt vasslet droppa av tills gräddfilen är tjock.
Koka upp socker, ättiksprit och vatten. Låt svalna.
Fräs svampen i olja ca 3 min. Lägg ner den varma svampen i ättikslagen.
Finhacka gräslöken och plocka dillen.
Ta ut pajen och tillsätt den hängda gräddfilen, syltad svamp, stenbitsrom, gräslök och dill.
Garnera med sugarsnaps och nymald svartpeppar.
Vi rekommenderar
Pump up the pie
Felix® matpajer - nu ännu godare!
Handla direkt i vår e-handel
123869, FELIX, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Hållbara Val
496885, ABBA, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg