Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Aubergineröra med valnötter

Recept skrivet av
Arla Foods
Den krämiga aubergineröran är självklar som turkisk mezerätt. Härliga smaker av vitlök, pesto, färsk basilika och valnötternas beska.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 700 g Arla Köket® turkisk yoghurt 10 %
  • 2 auberginer
  • 50 g valnötskärnor, rostade
  • 0,25 dl pesto
  • 3 vitlöksklyftor, hackade
  • 10 g färsk basilika
  • salt och svartpeppar

Till garnering:
  • valnötter
  • färsk basilika
Yoghurt turkisk hink 10% 1kg
238238, Arla Köket®, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Stick ett par hål i skalet på auberginerna. Baka i ugn, 200° tills de är mjuka, ca 45 min. Låt svalna.
  2. Dela auberginerna och ta ur innanmätet och mixa med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
  3. Garnera med valnötter och basilika och vrid över lite extra svartpeppar från kvarn.

Yoghurt turkisk hink 10% 1kg
238238, Arla Köket®, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.