Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Modernt, grovt och inget finlir. Enklare och mer ekonomiskt kan det knappast bli. Kålens sötma framträder tydligare när den rostas i ugn. Den karamelliserade smaken står fint i kontrast med ädelostens sälta.
Ansa spetskål och blomkål och skär bort rotstocken. Skär kålen i grova bitar. Ansa och dela brysselkålen. Lägg inte för mycket i varje bleck, då blir kålen kokt istället för rostad.
Blanda olja, vinäger, socker och salt. Fördela blandningen över kålen och baka i ugn på 220° ca 20 min tills kålen är gyllenbrun.
Lägg solros- och pumpakärnor i ett bleck, fukta med vatten och salta lätt. Rosta i ugn på 220° ca 8 min.
Blanda kålen och lägg upp på tallrikar eller i skålar. Smula över ädelost och strö på de rostade kärnorna.
Citronpicklad, bakad och friterad jordärtskocka med kryddad ostkräm
En spännande grön bufférätt med tre olika texturer av jordärtskocka. Friterade skockor toppas med en smakrik ostkräm, citronpicklad skocka och frasiga chips.
Fjolårets tuffa jul satte verkligen restaurangernas uppfinningsrikedom på prov. I år finslipas de bästa idéerna för att göra det mesta av julen 2021, för oavsett läge är det värt att vässa utbud, lönsamhet och tänka på att jobba i stället!
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.