Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Servera vegetariska burgare med Anamma® Formbar Vegofärs.
Ingredienser
Lagom åt : 10 personer
Burgare
1,5 kg Anamma Formbar Vegofärs , tinad
10 g salt
2 g svartpeppar, grovmalen
Några droppar Hickory Liquid Smoke
40 g rapsolja
10 st Hamburgerbröd, typ brioche
300 g grönsallad
200 g avokado, skivad
300 g rödlök, tunt skivad
100 g Önos® Mor Annas Smörgåsgurka®
400 g Bähncke Chunky Chili Dressing
Servera med
1,3 kg Felix® Pommes Criss Cut®
400 g padrons
Tillagning
Burgare
Blanda Anamma Formbar Vegofärs, salt, svartpeppar och hickory liquid smoke.
Forma till burgare med lite rapsolja och stek i kombieffekt (60% ånga) och 190°C i 10-15 minuter på ett bleck eller stek på stekbord.
Kontrollera att innertemperaturen uppnår 70°C.
Servera
Tillaga pommes enligt anvisningen på förpackningen och ugnsrosta padrons.
Montera burgarna i briochebröd med grönsallad, avokado, smörgåsgurka, rödlök & Chunky chili dressing.
Bjud samtidigt på ett glas Lingon lättsockrad fruktdryck.
Från receptet
252268, Bähncke, Danmark
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
252748, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
381921, ÖNOS, Sverige
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
831388, ÖNOS, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg