Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Chilean Swizzle Wizzle

Recept skrivet av
Anton Regnell & Patrik Karlsson

Ingredienser

  • 20 ml Pisco Waqar
  • 20 ml Italicus Rosolio di Bergamotto 
  • 20 ml Josep Cartron Crème de Peche 
  • 30 ml citronjuice
  • 20 ml sockerlag
  • Mynta
  • Angostura bitters
  • Organics Ginger Ale by Red Bull

Tillagning

  1. Skaka alla ingredienser, utom ORGANICS Ginger Ale by Red Bull, i en shaker med is.
  2. Sila i ett highballglas med mynta i botten och fyll upp med is.
  3. Toppa med ORGANICS Ginger Ale by Red Bull och stänk Angostura Bitters på toppen.
  4. Garnera med myntatoppar som du slår lätt över handen för att få ytterligare fräschör i doften.

Video

Se Anton Regnell & Patrik Karlsson tillreda drinken

Red Bull Ginger Ale

258590 - RED BULL - Österrike - Torrt
0,00 kr {{jmfprisString}} / L
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader