Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Tim, Jens och Fredrik är tre erfarna kockar som sadlat om. Tim och Fredrik jobbar i Martin & Serveras säljkår och Jens, tidigare distriktsansvarig säljare, är numera General Manager för de svenska Kocklandslagen. Vi bad dem ta fram två recept var på goda rätter som du kan laga utan att det kostar allt för mycket. Recepten skulle även kreeras utifrån ett hållbarhetsperspektiv och med möjlighet att byta ut ingredienser till mindre ädla detaljer.
Lägg köttet i en kastrull och häll i vatten så det täcker.
Låt koka i ca 2 minuter och skumma av.
Tillsätt dillfrön och vitpepparkorn. Låt sjuda i ca 2 timmar, och se över mängden vatten.
Sila av köttet och tillsätt grädden i buljongen, koka upp och smaka.
Red såsen och smaka av med ättika och socker.
Tillsätt köttet, låt stå över natten och dra till sig smak (den går även att servera på en gång).
Tornera potatis och morot, låt stå i kallt vatten över natten.
Dag 2
Koka upp grytan varsamt så den inte bränner.
Tillsätt dill.
Koka potatisen och moroten var för sig, blanda med olja och citron samt dill.
Vi rekommenderar
Inspiration
Smakrika och hållbara vintergrytor
Tim, Jens och Fredrik är tre erfarna kockar som sadlat om. Tim och Fredrik jobbar i Martin & Serveras säljkår och Jens, tidigare distriktsansvarig säljare, är numera General Manager för de svenska Kocklandslagen. Vi bad dem ta fram två recept var på goda rätter som du kan laga utan att det kostar allt för mycket. Recepten skulle även kreeras utifrån ett hållbarhetsperspektiv och med möjlighet att byta ut ingredienser till mindre ädla detaljer.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.