Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Serveras med keso, sallad och kalkon.
Ingredienser
5 st
4 dl siktat dinkelmjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
20 g smör
2 msk rapsolja
2 dl filmjölk
2 msk havregryn
Till servering:
Keso
Salladsblad
Skivor av tunt skivad rökt kalkon
Tips!
Det funkar lika bra att toppa en knäckemacka med keso och kalkon, salladsblad eller skivat äpple.
Tillagning
Värm ugnen till 210°.
Blanda dinkelmjöl, bakpulver och salt ordentligt.
Tillsätt smör, filmjölk och rapsolja.
Blanda till en smidig, lätt kladdig deg.
Forma till 5 jämnstora bullar och lägg i muffinsformar.
Toppa med havregrynen.
Grädda i ugn cirka 15 minuter.
Servera muffinsen med lite keso, krispiga salladsblad och rökt kalkon.
Video
Se Mattias och Märta laga receptet
Tips!
Det funkar lika bra att toppa en knäckemacka med keso och kalkon, salladsblad eller skivat äpple.
Artiklar ur receptet
Hållbara Val
146555, SALTÅ KVARN, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
169235, Martin & Servera, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
516559, Martin & Servera, Polen
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Hållbara Val
414383, Martin & Servera, Sverige
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l