Vi upplever störningar på telefonin för tillfället. Problemet är felanmält och vår telefonileverantör arbetar med att lösa problemet. För order, var vänlig använd e-handeln. Vi ber om ursäkt för de problem detta kan medföra.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Skaldjur eller fisk spelar ingen roll! Det viktiga är vad du toppar tacosen med – den skivade avokadon och mangon, den finhackade silverlöken, vitlöken med färsk koriander som sidekick.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
600 g laxfilé (alternativt vit fast fisk eller räkor)
3 juice från lime
5 st tomat, urkärnade och fint tärnade
1 st silverlök, finhackad
2 st vitlöksklyfta
1,5 dl hackad färsk koriander
2 st avokado, fintärnad
1 st mango, fintärnad
2 tsk Santa Maria Rock Salt
1 tsk Santa Maria Tellicherry Black Pepper Whole
1 msk olivolja
4 dl Santa Maria Chipotle Sauce
20 st Santa Maria Taco Shells
Isbergssallad
Tillagning
Skär fisken i centimeterstora tärningar. Pressa över limesaft och låt stå i kyl ca 2 timmar.
Häll av vätskan från fisken och tillsätt avokado, mango, tomat, och silverlök.
Pressa över vitlök och tillsätt salt, nymalen svartpeppar och olivolja. Blanda om försiktigt.
Fördela blandningen i tacoskal tillsammans med finstrimlad isbergssallad och toppa sedan med Chipotle Sauce.
Friterad fisk har aldrig haft det bättre! Och det är inte bara tack vare wasabin, sesamfröna eller teriyakin. Ren magi uppstår när du strösslar de gyllenbruna filéerna med riven vitkål och rädisor.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.