Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Prova sommarens trend från New York: Frosé. Kombinationen rosé och slush ger en riktig törstsläckare

Ingredienser

  • 1 flaska Franschoek Cellar Rosé
  • 6 cl citronjuice
  • 6 cl sockerlag
  • 12 cl röd vermouth
  • 250 g Jordgubbspuré från Boiron

Bra att ha:

  • slushmaskin
För att få hantera och sälja färdigblandade drinkar, som t.ex. frosén, kan det behövas ett extra tillägg till ditt serveringstillstånd. Kontakta tillståndsmyndigheten hos din kommun för att säkerställa vad som gäller för er verksamhet.

Tillagning

  1. Blanda allt i en bunke.
  2. Häll i slushmaskinen.
  3. Låt maskinen gå i ca 40-60 minuter innan slushen är klar att servera.

Video

Ingredienser och produkter från receptet

774885 - GALATEA - Sydafrika - VSÖ
0,00 kr {{jmfPrisPerEnhetString}}
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}
447979 - BOIRON - Frankrike - Fryst
0,00 kr {{jmfprisString}} / KG
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}
843359 - BRAS - Utrustning
0,00 kr {{jmfprisString}} / ST
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}
841981 - THRILL INT - Utrustning
0,00 kr {{jmfprisString}} / ST
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}
902775 - CHEF&SOMMELIER - Utrustning
0,00 kr {{jmfprisString}} / ST
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader