Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen
Det gick tyvärr inte att logga in
Kontot är inte aktiverat för martinservera.se. Vänligen kontakta säljare.
Underhåll av sidan pågår. Försök logga in senare.
Denna webbsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. För att besöka webbplatsen behöver du ha fyllt 20 år.
När jag bekräftar att jag är 20 år eller äldre accepterar jag även att webbplatsen använder cookies och hanterar mina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.
Läs mer
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Här hittar du inspiration, recept och kampanjerbjudanden som hör sommaren till.
Läs om härliga sommarkrogar, den bästa glassen, aktuella drycker, grilltips och inspireras av massor av goda sommarrecept.
Kampanj
Vi rekommenderar
Kampanj
Sommartider
Äntligen närmar sig sommaren och allt som hör den till! Vi har samlat ett gäng artiklar på kampanj i hopp om att förgylla er och era gästers sommar. Vad andas sommar mer än grillat, sill, glass, plåster till skrapade knän och svalkande drinkar? Vädret kan vi inte garantera, men vi kan i alla fall bidra till sommarkänsla med nedan varor! Kampanjperiod 9/5 - 5/6 2022
Årets upplaga av Sommargäster är här! I tidningen Sommargäster hittar du inspiration och kampanjerbjudanden som hör sommaren till. Tidningen finns tillgänglig som PDF att bläddra i här. Kampanjperiod 16/5 - 4/9, 2022
Gamla Orangeriet: Närproducerat och ekologiskt på menyn
I det vackra Gamla Orangeriet i Bergianska Trädgården driver kockarna Nilla och Sandra restaurang och café. Andelen ekologiska inköp ökar för varje år, men de väljer hellre närproducerat än importerade ekologiska livsmedel.
Odla, skörda, tillaga och servera. På pärlan Lilla Bjers i Västerhejde utanför Visby arbetar de med råvaran hela vägen. Rätterna komponeras efter dagens skörd och grönsakerna, som alla odlas på gården, är mittpunkten på tallriken. Hit lockas turister och gotlänningar från början av maj till slutet av september för mat, dryck och naturligtvis för upplevelsen.
Nära stan, vid en havsvik i Lännersta ligger The Old Smokehouse. Här har Therese ”Titti” Läck skapat sin hjärtekrog, Stockholms första smokehouse. Restaurangen ligger på anrik mark, redan på 50-talet låg här ett fiskrökeri. Den rökiga traditionen lever vidare, fast numera i mer amerikansk tappning.
Här hittar du både den perfekta drycken att servera och utrustningen som gör din uteservering extra trivsam. I år är vi nog många som längtat extra mycket efter att kunna slå sig ner på en uteservering.
På Frölunda lilla saluhall sysslar man med gammalt genuint hantverk. Här mörar och styckar man större delen av allt kött själva för att nå bästa kvalitet. Personalen bjuder på kunskap och inspiration som får kunderna att våga prova nya köttdetaljer.
Bogbladsfilén är kockarnas mest välbevarade hemlighet. Det är en liten mör bit på ca 600 g som styckas ut från bogen. Den är enkel och snabb att tillaga, toppen att lägga direkt på grillen med salt och peppar.
Cheffle är rekryteringstjänsten för dig i restaurangbranschen. Vi gör det enkelt att hitta rätt personal för jobbet och hjälper dig att få alla delar i rekryteringen att falla på plats.
Gör den enkelt för dina gäster och personalen - låt dina gäster att beställa och betala vid bordet. Det frigör tid för serveringspersonalen att få tid över till det lilla extra.
Sommaren, högsäsongen för rosévin! Här har vi samlat tips på hur du ska tänka när det gäller val av glas, temperatur och mat att servera till ditt vin, och gjort ett urval av nyheter, favoriter och roséviner att servera i sommar.
Försäljningen av dryck ökar, inte minst av alkoholfria alternativ, och att välja alkoholfritt på krogen eller till middagen blir allt vanligare. Bredda ditt utbud och ge dina gäster flera valmöjligheter. Nedan hittar du ett urval alkoholfri dryck; öl, vin, och lite till.
Törst är läskproducenten som brygger utan aromer, konserveringsmedel eller tillsatser. I stället använder man frukter, örter och kryddor - vilket både ger en god smak och en tydlig innehållsförteckning.
StikkiNikki serverar dagsfärsk gelato på högsta nivå
Helt oemotståndlig och handgjord ekologisk glass får stockholmarna att vallfärda till StikkiNikki. Möt grundaren Nicole Emson som berättar om varför hon är besatt av glass.
Lagom till glassäsongen lanserar vi tre nya glassbägare i snygga pastellfärger. De finns i tre storlekar, 120 ml, 160 ml och 230 ml. Bägarna kommer i tre blandade färger och är tillverkade av FSC-märkt papper.
Åkerbärsglassbomb fylld med vit chokladcrème i knäckkorg. En rätt från Doktorsvillan i Piteå som är en del av en 6-rätters nyårsmeny med franska och norrländska influenser.
Det kan vara världens enklaste efterrätt (eller i alla fall Italiens). Vi pratar om den italienska desserten affogato som betyder ”dränkt”. För det är exakt vad som sker med en kula vaniljglass när du häller nybryggd espresso ovanpå. Så enkelt och så gott!
Äntligen är det säsong för våra svenska grödor, för vad smakar och doftar väl bättre än en svensk tomat eller gurka? Hos Martin & Servera hittar du det bästa som svensk odling har att erbjuda – regionala grödor från odlare nära dig. Här kan du läsa om några av de producenter som levererar svenska frukter och grönsaker till oss denna säsong.
Inget smakar så gott som årets första jordgubbar eller färskpotatisen med en klick smör. Sommarens nyskördade svenska grönsaker, frukt och bär gör att du med några få ingredienser enkelt skapar smakglädje. Råvaror i säsong ger mer smak, bättre pris och gör även gott för miljön. Välkommen sköna gröna sommar!
Med en blommig, fruktig hint av syrlighet. Vad som börjar med en fruktig och blommig smak på tungan övergår i en uppfriskande citruston och rundas av genom en hint av behaglig syrlighet.
Framträdande kryddighet möter jordig friskhet. Jordiga toner av ingefära möter uppfriskande citrussmak - ett sting av kryddighet dröjer kvar på tungan för en perfekt smakupplevelse.
Paj är en bra och mättande rätt som är perfekt till lunch eller på à la carte-menyn. Paj är mångsidigt och uppskattat som förrätt eller varmrätt, kall eller varm. Paj är lätt att pimpa med rester för att minska svinn.
En helt vit pizza kräver sitt av toppingen och det här receptet kommer du inte att bli besviken på. Tvärtom. Pizza Bianca görs med smarriga ostalternativ och är dessutom helt mjölkfri, vegansk och laktosfri. Varsågod, Pizza Bianca-älskare med laktoskänsliga magar och alla andra med icke-laktoskänsliga magar, här har ni en pangpizza!
En fräsch frozen Change Cake med färska sommarbär som passar alla då den är helt mjölkfri. Går att göra i förväg och frysa in. Ta ut en halvtimme innan servering. Låt alla dina gäster njuta!
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.