Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Felix® Grönkål- och fetaostpaj med friterad ruccola, rädisor och picklad gulbeta

Recept skrivet av
Orkla FoodSolutions
Topping till Felix® Grönkål- och fetaostpaj, signerad Kristina Glantz, produktchef på Kockens Foodservice.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 10 bitar Felix® Grönkål- och fetaostpaj
  • 300 g ruccola, friterad
  • 6 rädisor, hyvlade i mandolin
  • Gulbeta, picklad (se recept)
  • 1 ask solros- och ärtskott

Picklad Gulbeta
  • 2 st gulbetor
  • En nypa chiliflakes
  • 1 tsk senapsfrön, gula
  • 1 - 2 st lagerblad
  • 1-2-3 lag
  • Nymald svartpeppar

Pump up the pie

Felix® matpajer - nu ännu godare!

Tillagning

  1. Skala och svarva gulbetorna i en grönsakssvarv.
  2. Lägg svarvade gulbetor och en nypa chiliflakes i en väl rengjord glasburk. Lägg i senapsfrön och lagerblad och avsluta med ett par drag med svartpepparkvarnen.
  3. Koka upp ättika, socker och vatten. Häll lagen i burken över gulbetorna och sätt på locket. Låt svalna och förvara burken i kylen.
  4. Värm Felix® Grönkål- och fetaostpaj, pynta och servera.

Pump up the pie

Felix® matpajer - nu ännu godare!

Handla direkt i vår e-handel

Grönkål och fetaostpaj 1,37kg
429555, FELIX, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.