Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Äntligen kan Kronfågel i samarbete med Martin & Servera presentera en nyhet gjord på hönskött – en fantastiskt god och smakrik hönsfärsburgare. Denna burgare görs på köttet från värphöns, en råvara som annars inte tas tillvara fullt ut. Men nu blir det ändring på det och vi kan nu njuta av en klimatsmart och hälsosam hönsfärsburgare. En burgare god i dubbel bemärkelse.
Tillaga burgarna enligt instruktioner på förpackningen.
Rosta brödet.
Blanda en dressing på majonnäs, dragon och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.
Skölj salladen och skiva tomaterna.
Skala och skiva löken tunt på mandolin eller Hälldemaskin. Lägg den skivade löken i isvatten och låt ligga tills den ska serveras, max 8 timmar.
Arrangera burgarna med dressing på brödet, salladsblad, tomat och hönsfärsburgare. Sedan gurka och lök och lite dressing på toppbrödet också. Sätt ihop och servera direkt.
Kronfågel har, i samarbete med Martin & Servera, tagit fram en ny, ekologisk hönsfärsburgare. Idén föddes i ett tv-program i höstas och har sedan utvecklats med syftet att rädda det värphönskött som ofta går till djurfoder eller inte används alls.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.