Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Skapa smaken av Italien med krispiga salcicciarullar fyllda med färs, potatis, fänkål och morot. Idealisk för det professionella köket som vill erbjuda italienska rätter i all sin enkelhet. Receptet kommer från Jens Paulsson, köksmästare på Bistrot hos Martin & Servera.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
Rulle
1500 g Salsicciafärs
450 g Kokt potatis
2 st Äggulor
30 g Kokt fänkål
30 g Kokt morot
Panering
1 st Ägg
100 g Vetemjöl
100 g Panko ströbröd
Tillagning
Mixa salsicciafärs, kokt potatis och äggula i en mixer.
Spritsa ut smeten på plastfilm på din arbetsbänk.
Skär morot och fänkål i ½ cm stavar och lägg stavarna i mitten av smeten.
Rulla till en spänd korv med hjälp av plastfilmen.
Baka av ”korven” i kombiånga på 120 grader till innertemperatur är 72 grader.
Kyl korven.
Tag av plasten och skär i lämpliga portioner, cirka 150 gram.
Dubbelpanera i vetemjöl, ägg, pankoströbröd och fritera.
Dela med ett snett snitt på mitten.
Servera med förslagsvis en gräddig ramslöksveloute och potatissallad.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.