Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Indiska ekologiska kycklingspett som serveras med yoghurt och kikärtssallad med kålrabbi och mynta.
Ingredienser
Kycklingspett
2 kg kycklinglårfilé utan skinn
2 msk hel koriander
1 bit kanel
2 hela kryddnejlikor
½ msk hel spiskummin eller kummin
½ msk hel kardemumma
1 tsk hel svartpeppar
½ tsk torkad chili
1 tsk mald ingefära
2 msk mald gurkmeja
3 msk rapsolja
3 gula lökar i klyftor
20 champinjoner
Kikärtsallad med kålrabbi och mynta
500 g kokta kikärtor
500 g kålrabbi (ca 2 st)
20 g mynta, plockad
3 finhackade schalottenlökar
3 msk olivolja
3 msk citron- eller limesaft
salt
svartpeppar
Vintips till maten
781815, GALATEA, Spanien
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Tillagning
Indiska kycklingspett
Rosta koriander, nejlika, kummin, svartpeppar och kardemumma.
Mixa i kryddkvarn och blanda med resterande kryddor.
Gnid in kycklingen med olja och kryddor. Låt sedab stå i kyl i två timmar.
Trä kycklingen på spett och varva med lök och svamp.
Grilla på kolgrill tills kycklingen är klar då den når ca 63-65° i innertemperatur.
Kikärtsallad med kålrabbi och mynta
Rosta kikärtorna i torr panna.
Skala och hyvla kålrabbin tunt, ca 2 mm.
Blanda allt i en skål tillsammans med kålrabbi, olivolja, mynta, lök och citronsaft.
Salta och peppra.
Vintips till maten
781815, GALATEA, Spanien
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}