Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Gris från Dingley Dell "Lemon BBQ" med grön sparris och dragonmajonnäs.
Ingredienser
Citron- och senapsglaserad kotlett
10 kotletter med ben från Dingley Dell
4 msk muscovadosocker
2 citroner, rivet skal och saft
3 msk skånsk senap
2 msk rapsolja
2 msk flingsalt
Grillad grön sparris
1 kg grön sparris, skalad
2 msk rapsolja
salt
peppar
Dragonmajonnäs:
2 dl rapsolja
1 dl färsk dragon
1 dl spenat
½ vitlöksklyfta
1 tsk salt
2 äggulor
½ msk dijonsenap
salt
svartpeppar från kvarnen
Vintips till maten
783118, GALATEA, Frankrike
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Tillagning
Citron- och senapsglaserad kotlett
Koka ihop citronsaft, skal, socker, skånsk senap och rapsolja till en glaze.
Grilla kotletterna på kolgrill. Pensla köttet med glazen under tiden. Köttet är klart vid en innertemperatur på 63°.
Grillad grön sparris
Vänd upp sparrisen med oljan.
Grilla snabbt på kolgrill.
Salta och peppra.
Dragonmajonnäs
Mixa spenat, dragon, vitlök, salt och rapsolja till en grön olja i kannmixer.
Sila och kyl.
Slå en tät majonnäs på äggulor, senap och dragonoljan.
Smaka av med salt och peppar.
Servera gärna med halverad grillad citron.
Vintips till maten
783118, GALATEA, Frankrike
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Förslag på kotlett till receptet
399220, DINGLEY DELL, Storbritannien
{{jmfprisString}}/kilogram (kg)
{{jmfPrisDeladString}}/kilogram (kg)