Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
"Det ska vara dagsfärskt, hälsosamt utan konstiga tillsatser och smakrikt", så sammanfattar Shahryar och Anna sitt restaurangkoncept BIM, body in motion. Sundsvall har idag strax under 100 000 invånare. Här bestämde sig Shahryar och hans fru Anna att starta en restaurang med hållbart hälsotema 2008. De kom med något helt nytt på Sundsvalls restauranghimmel. En idé de jobbat på sedan 2003.
Blanda ihop rismjöl, majsmjöl, salt och bakpulver och rör om.
Vispa äggen med elvisp i ca 1 minut. Tillsätt socker och vispa ytterligare 1 minut. Tillsätt sedan solrosoljan och vispa ytterligare 1 minut.
Tillsätt mjölken och fortsätt vispa i 30 sekunder.
Rör ihop vätskan med mjölblandningen och margarinet.
Smörj en bakform med olja eller smör. Häll blandningen i formen.
Grädda brödet i ugnen 35-45 minuter, beroende på ugn. En gyllenbrun yta ska bildas på brödet.
Näringsvärde per Portion:
GI: hög Energi: 294 kcal Protein: 5,2 g Fett: 14,1 g Kolhydrater: 37,1 g
Vi rekommenderar
Inspiration
Gott och hälsosamt utan att vara tråkigt
"Det ska vara dagsfärskt, hälsosamt utan konstiga tillsatser och smakrikt", så sammanfattar Shahryar och Anna sitt restaurangkoncept BIM, body in motion. Sundsvall har idag strax under 100 000 invånare. Här bestämde sig Shahryar och hans fru Anna att starta en restaurang med hållbart hälsotema 2008. De kom med något helt nytt på Sundsvalls restauranghimmel. En idé de jobbat på sedan 2003.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.