Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Nasi goreng med svamp

Recept skrivet av
Continental Foods
En vegetarisk Nasi goreng med fräscha toner.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 5 dl jasminris
  • 4 msk Bong Asian fond – Green and fresh
  • 1 kg svamp, t ex champinjon, ostronskivling och shiitake
  • 3 msk olja
  • 2 st lök, gul
  • 800 g salladskål
  • 6 st salladslök
  • 400 g bladspenat
  • 2 msk Bong Asian fond – Green and fresh
  • 2 msk Bong schalottenlöksfond
  • 5 msk japansk soja, Mrs. cheng´s
  • 5 msk sweet chilisås
  • 1 dl koriander eller bredbladig persilja
  • 10 st ägg, stekta

Tillagning

  1. Koka riset enligt anvisning, men addera fond i kokvattnet.
  2. Ansa och dela svampen. Stek svampen i några minuter i olja på hög värme i en stor wokpanna.
  3. Skala och hacka löken samt strimla salladskålen och salladslöken.
  4. Skölj och låt spenatbladen rinna av.
  5. Stek spenat tillsammans med svampen i några minuter.
  6. Tillsätt ris, fond, soja, chilisås och spenat.
  7. Låt allt bli varmt och servera rykande varmt med ett stekt ägg och plockade örter.

Från receptet

simpleimage
159053 - BONG - Belgien - Torrt
0,00 kr {{jmfprisString}} / L {{jmfPrisDeladString}} / L
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}
simpleimage
487264 - MRS CHENGS - Kina - Torrt
0,00 kr {{jmfprisString}} / L {{jmfPrisDeladString}} / L
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader