Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
En vegetarisk Nasi goreng med fräscha toner.
Ingredienser
Lagom åt : 10 personer
5 dl jasminris
4 msk Bong Asian fond – Green and fresh
1 kg svamp, t ex champinjon, ostronskivling och shiitake
3 msk olja
2 st lök, gul
800 g salladskål
6 st salladslök
400 g bladspenat
2 msk Bong Asian fond – Green and fresh
2 msk Bong schalottenlöksfond
5 msk japansk soja, Mrs. cheng´s
5 msk sweet chilisås
1 dl koriander eller bredbladig persilja
10 st ägg, stekta
Tillagning
Koka riset enligt anvisning, men addera fond i kokvattnet.
Ansa och dela svampen. Stek svampen i några minuter i olja på hög värme i en stor wokpanna.
Skala och hacka löken samt strimla salladskålen och salladslöken.
Skölj och låt spenatbladen rinna av.
Stek spenat tillsammans med svampen i några minuter.
Tillsätt ris, fond, soja, chilisås och spenat.
Låt allt bli varmt och servera rykande varmt med ett stekt ägg och plockade örter.
Från receptet
159053, BONG, Belgien
{{jmfprisString}}/liter (l)
{{jmfPrisDeladString}}/liter (l)
487264, Mrs Cheng´s, Kina
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l