Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
”Jag gillar att utmana mig själv. Min drivkraft är att utvecklas. Jag vill inte stå stilla, jag funderar ständigt på hur min matlagning kan bli ännu bättre”, säger Jimmi Eriksson, lagkapten för Svenska Kocklandslaget.
Bryn hjortrostbiffen med smör, lagerblad, timjan, vitlök. Baka sedan i ugn på 120° tills innertemp på 60°.
Koka gulärtor tills mjuk, värm sedan med brynt smör och hackad silverlök.
Dela ner ena blomkålen och hyvla tunt på mandolin och lägg i kallt vatten. Ånga det som blir över från kruditeerna tills mjuka. Mixa med lite creme fraicha, vinäger och smör.
Baka den andra blomkålen på 150° tills gyllene och mjuk.
Gör 123 lag på ättika, kyl ned. Skiva gurka och vacumförpacka med 123 lagen.
Bryn rödlök och en kingsolovitlök tillsammans med lite rapsolja och timja. Släck sedan med en skvätt vinäger och reducera. Slå på viltfond och reducera, kan behöva redas. Smaka av med salt och eventuellt mer vinäger.
Vi rekommenderar
Inspiration
Jimmi Eriksson: Utveckling är min drivkraft
”Jag gillar att utmana mig själv. Min drivkraft är att utvecklas. Jag vill inte stå stilla, jag funderar ständigt på hur min matlagning kan bli ännu bättre”, säger Jimmi Eriksson, lagkapten för Svenska Kocklandslaget.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.