Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Ostronvichyssoise med gubbröra på Grebbestads ansjovis.
Ingredienser
Ostronvichyssoise
1 ostron
50 g potatis, skalad
50 g vit purjolök
1 dl ostronjuice
1 dl musseljuice
1 dl iskall vispgrädde
Chips på Boxholms kryddost
100 g riven ost
Gubbröra
50 g fintärnad ansjovis
10 g fintärnad kokt potatis
10 g fintärnad gul lök
10 g hackad kapris
10 g hackat ägg
5 g finhackad gräslök
5 g finhackad dill
1 msk ansjovisspad
1 msk dijonsenap
svartpeppar
½ citron, saft
Vi rekommenderar
Inspiration
Konst och husmanskonst i Borstahusen
Restaurang Pumphuset ligger alldeles invid den lilla fiskehamnen i Borstahusen strax norr om Landskrona. Här huserar Fredrik Christiansson, köksmästaren som hyllar de rena smakerna och har enkelhet som sin ledstjärna.
Montera ner vispgrädde och smaka av med salt, peppar, citron och honung.
Chips på Boxholms kryddost
Bred ut den rivna osten jämt på silpat.
Baka i 175° ugn, tills osten är gyllenbrun, ca 5 minuter.
Låt svalna och bryt i portionsbitar.
Servering
Häll upp soppan i skålar.
Servera gubbröran till eller i soppan.
Toppa med kryddostchips.
Vi rekommenderar
Inspiration
Konst och husmanskonst i Borstahusen
Restaurang Pumphuset ligger alldeles invid den lilla fiskehamnen i Borstahusen strax norr om Landskrona. Här huserar Fredrik Christiansson, köksmästaren som hyllar de rena smakerna och har enkelhet som sin ledstjärna.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.