Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Blanda socker, rabarber, stjärnanis och urskrapad vanilj i en gryta.
Koka försiktigt till en kompott, ca 15 minuter.
Kyl.
Ingefärskaka
Sätt ugnen på 175° C.
Vispa ägg och socker poröst.
Tillsatt det avsvalnade smöret och kaffet och blanda om väl.
Blanda ner mjöl, bakpulver och ingefäran, samt sist ingefärslagen.
Rör smeten klumpfri.
Häll i smeten i den förberedda formen.
Grädda omedelbart i cirka 45 minuter på galler i mitten av ugnen.
Låt den färdiga kakan svalna under 5 minuter innan den stjälpes upp på lätt sockrat smörpapper. Lägg gärna ett smörgåspapper över medan kakan kallnar fullständigt.
Bryt kakan i bitar.
Vid servering
Lägg upp rabarberkrämen i en djup tallrik.
Servera med vaniljglass, hallon, mixade frystorkade hallon och röd oxalis.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.