Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Thaisoppa med fisk
Recept skrivet av
Valio
Thaisoppa med smak av chili, curry, ingefära och vitlök.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
8 dl Valio Eila® laktosfri vispgrädde
2 dl Valio Eila® laktosfri smetana
50 g Valio Eila® laktosfritt smör normalsaltat
600 g fisk (torsk, lax, kolja - blanda gärna)
500 g wokgrönsaker
8 dl vatten
2 st lime, skal och juice
1 st röd chili, hackad
1 st vitlök, klyfta, riven
3 msk fiskfond
1 msk ingefära, riven
1 msk röd currypasta
1 msk grönsaksfond
Tillagning
Tärna fisken och ånga den i några minuter.
Bryn currypasta, chili, ingefära och vitlök.
Tillsätt vatten och fiskbuljong.
Låt sjuda i några minuter.
Häll i grädde, smetana, limejuice och rivet skal.
Tillsätt fisken, lägg i wokgrönsakerna och låt koka upp.
Tillsätt fisken innan servering, smaka av med fiskfond och eventuellt salt och peppar
Garnera med eller vänd i hackad koriander eller persilja.
Från receptet
202044, VALIO, Finland
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
282715, VALIO, Finland
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
228155, VALIO, Finland
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l