Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Vegetarisk variant av den klassiska färslimpan med Anamma® Formbar Vegofärs.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
Färslimpa
10 g vitlök, pressad
100 g gul lök, finhackad
150 g champinjoner, grovrivna
15 g rapsolja
Timjan
1 kg Anamma® Formbar Vegofärs, tinad
3 g Mr´s Cheng´s® Mushroom Soy
Peppar
Salt
20 g rapsolja
Brunsås
140 g gul lök, finhackad
40 g rapsolja
1 l havregrädde
1 dl vatten
40 g grönsaksfond
ca 20 g majstärkelse
20 g Mr´s Cheng´s® Mushroom Soy
Salt
Peppar
Servera med
1,8 kg potatis, kokt
300 g Önos® Mor Annas Smörgåsgurka®
400 g Önos® Lingonsylt
Örter
Önos® Lingon Lättsockrad Fruktdryck
Tillagning
Färslimpan
Fräs vitlök, lök och champinjoner i rapsolja och krydda med valfri krydda tex
timjan.
Blanda Anamma Formbar Vegofärs med grönsaksfräset, soja, peppar och salt efter tycke
och smak.
Forma färsen till färslimpor med hjälp av lite rapsolja.
Tillsätt lite olja och vatten i blecket
Tillaga i ugnen 180°C på kombi i cirka 25 minuter till innertemperatur 70°C.
Brunsås
Fräs gul lök i olja och häll sedan på havregrädde, vatten och grönsaksfond.
Låt koka ihopa.
Red av med Maizena.
Tillsätt soja och krydda med salt och peppar och vad mer du önskar.
Servera med kokt potatis, smörgåsgurka, lingonsylt och strö över lite örter.
Från receptet
252748, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
381921, ÖNOS, Sverige
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
435487, ÖNOS, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
831388, ÖNOS, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg