Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Vegansk chokladmousse med Oat for Whipping, ett havrebaserat alternativ till vispgrädde. Perfekt att vispa och använda precis som vanlig vispgrädde. Mjölkfri och vegansk.
Ingredienser
100 g vegansk mörk choklad
2,5 dl vispbar växtgrädde
1,5 msk kakao
1 msk florsocker
{{units.secondary.name}}
{{units.primary.name}}
283687 - KASLINK AITO - Finland - Kylt
0,00 kr
{{jmfprisString}}
/ L
{{jmfPrisDeladString}}
/ L
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}
Tillagning
Hacka den mörka chokladen så litet som du orkar och lägg i en skål.
Koka upp vispgrädden och häll den över chokladen.
Blanda ner kakao och florsocker.
Rör i blandningen tills chokladen har smält helt och du har en jämn smet.
Ställ in i kylskåpet.
När smeten svalnat helt så vispar du den med en elvisp till en fluffig mousse. Det tar ungefär 10 min.
Låt den svalna i kyl minst 5 timmar.
Tips: Toppa gärna med växtgrädde, riven choklad och hallon.
{{units.secondary.name}}
{{units.primary.name}}
283687 - KASLINK AITO - Finland - Kylt
0,00 kr
{{jmfprisString}}
/ L
{{jmfPrisDeladString}}
/ L
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}