Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Vegansk kålpudding med Anamma® Vegofärs

Recept skrivet av
Orkla
Den traditionella rätten kålpudding i en modern tappning med Anamma® Vegofärs.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 1 kg Anamma® Vegofärs
  • 1 kg vitkål, strimlad
  • 1,25 dl sirap
  • 2 st gul lök
  • 2,5 dl Önos® Lingonsylt
  • 1,25 dl olja
  • 12 g salt
  • 4 g svartpeppar
Formbar vegofärs 3kg
252748, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Nyckelhålet
  • Fri från Gluten
  • Fri från Ägg
  • Fri från Mjölkprotein
  • Vegan
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Stek vitkålen och lök i olja tillsammans med sirap, salt och svartpeppar. Låt svalna.
  2. Blanda den stekta vitkålen med Vegofärsen.
  3. Baka av i ugn 175°C till en innertemperatur av +70°C.
  4. Servera med lingonsylt.

Formbar vegofärs 3kg
252748, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Nyckelhålet
  • Fri från Gluten
  • Fri från Ägg
  • Fri från Mjölkprotein
  • Vegan
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Se också

Recept

Ragu på Anamma® Eko vegofärs

Ragu på Vegofärs, färska körsbärstomater, honung och koriander. Perfekt att sälja som take away.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.