Produktlarm: Kalkon, rökt tärnad, art nr 181636, Martin & Servera, med bäst före datum 13-12-2023, batch nr 672211, återkallas efter att listeria påvisats i samband med kontroll och provtagning enligt ordinarie rutiner. Läs mer här.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Bistrot: En lunchrestaurang där säsongens råvaror lagas från grunden
Anders Åhsberg är restaurangchef på Bistrot, personalrestaurangen på Martin & Servera i Årsta. Dagligen serveras lunch för cirka 200 lunchgäster. Ibland testas råvaror eller utrustning i köket, andra dagar hålls kundmöten eller matfotograferingar i den saluhallsliknande miljön.
Skölj bönorna och låt dem rinna av ordentligt. Mixa sedan bönorna tills de är helt släta.
Blanda i ströbröd, parmesan, potatismjöl och hälften av vitlöken. Mixa. Smaka av med salt och peppar.
Låt smeten vila i kylen minst en timme, gärna över natten.
Klyfta tomat och lök. Finhacka resten av vitlöken.
Blanda lök, tomat, vitlök och olivolja.
Bred ut på bleck och rosta i ugn på 160 grader i 40 min. Låt svalna.
Mosa försiktigt ihop blandningen och smaka av med salt och peppar.
Gör hjärpar av bönsmeten på 60 g och rulla i panko.
Fritera.
Servering
Servera med tomat och löksalladen.
Garnera med basilika, nymalen svartpeppar och gärna en krispig sallad.
Vi rekommenderar
Inspiration
Bistrot: En lunchrestaurang där säsongens råvaror lagas från grunden
Anders Åhsberg är restaurangchef på Bistrot, personalrestaurangen på Martin & Servera i Årsta. Dagligen serveras lunch för cirka 200 lunchgäster. Ibland testas råvaror eller utrustning i köket, andra dagar hålls kundmöten eller matfotograferingar i den saluhallsliknande miljön.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.