Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Nakterhusskolan: Målande smakbeskrivningar skapar intresse för nya rätter
Att låta eleverna smaka nya klimatsmarta råvaror, som vildsvinsfärs och braxenfärs, är en del av Nakterhusskolans matfilosofi. Att presentera rätterna på ett attraktivt sätt i ord är också viktigt för elevernas matupplevelse. ”Det måste vara tilltalande och säljande namn så att barnen vågar smaka”, säger köksföreståndare Henrik Norström, Nakterhusskolan i Haninge kommun.
Koka potatis och låt svalna av. Riv på rivjärn eller hällde.
Blanda färserna med riven potatis, ägg, senap, matlagningsgrädde, salt, peppar och persilja.
Provstek och bedöm konsistens och smak.
Forma och stek i bleck eller stekbord. Färdigställ i ugn på låg temperatur.
Serveras med till exempel potatismos.
Vi rekommenderar
Inspiration
Nakterhusskolan: Målande smakbeskrivningar skapar intresse för nya rätter
Att låta eleverna smaka nya klimatsmarta råvaror, som vildsvinsfärs och braxenfärs, är en del av Nakterhusskolans matfilosofi. Att presentera rätterna på ett attraktivt sätt i ord är också viktigt för elevernas matupplevelse. ”Det måste vara tilltalande och säljande namn så att barnen vågar smaka”, säger köksföreståndare Henrik Norström, Nakterhusskolan i Haninge kommun.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.