Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Fackförbund

Handels och Unionen är Martin & Serveras fackliga motparter på arbetsplatserna. Vi har sedan många år ett gott och nära samarbete med facken, både centralt och lokalt, inte minst i frågor som rör arbetsmiljö och anställningstrygghet.

Vår relation med de fackliga organisationerna är viktig för oss. Syftet med samverkan är att genom information, diskussion och delaktighet tillvarata alla kunskaper före beslut i aktuella personal- och verksamhetsfrågor inom företaget. Varje medarbetare ska ges möjlighet att påverka sitt eget arbete och att bidra till att verksamheten utvecklas.

Vår arbetsgivarorganisation är Svensk Handel.

Martin & Servera omfattas av följande centrala kollektivavtal:

  • Avtal mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund avseende Partihandeln
  • Avtal mellan Svensk Handel och Unionen avseende Tjänstmän

Alla medarbetare omfattas av kollektivavtal, även de som inte är fackligt anslutna.

Martin & Servera har sedan många år ett lokalt medbestämmande med de fackliga organisationerna.

Handels och Unionen

Handelsanställdas förbund är främst för våra anställda inom lager och transport. Unionen är för tjänstemän, främst inom inköp, försäljning och på våra centrala funktioner.

På samtliga lagerorter, säljkontor och rangeringsorter finns lokala fackklubbar som du är välkommen att gå med i.

När du söker en tjänst hos oss finns det alltid en facklig representant redovisad i annonsen som du kan kontakta om du har frågor – och när du påbörjar din anställning blir du kontaktad av facket för information och inbjudan som medlem.

Karriär

Vad vi gör

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service.
Om oss

Martin & Servera-gruppen

Martin & Servera-gruppen är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver. Martin & Servera-gruppen i korthet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.