Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Vad vi gör

Vad vi gör
Om oss

Om Martin & Servera-gruppen

Martin & Servera-gruppens bolag levererar mat, dryck och tjänster till hotell, restauranger, butiker, caféer och offentliga måltidsverksamheter. Martin & Servera-gruppen i korthet.
Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service.

Våra kunder är restauranger och storkök som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utbildningar och andra tjänster. Vi samarbetar med en mängd leverantörer i Sverige och utomlands, som tillsammans med oss skapar ett brett sortiment av produkter till kök, hotell och restauranger.

Många olika roller

För att ha ett starkt och hållbart sortiment och garantera leveranssäkerhet året runt, oavsett väder, behöver vi vara många med olika kompetenser och ha ett gott och nära samarbete mellan oss.

Verksamheten på våra lagerorter

I Martin & Servera finns många olika roller. Störst är vår lagerverksamhet, där fyra stora lager i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad förser kunder runtom i landet med varor. Här finns exempelvis lagerarbetare, produktionsledare, transportplanerare, chaufförer och varumottagare – och här ryms också en stor organisation som planerar och köper in varor till lagren.

Vår säljorganisation finns representerad i hela landet

Med lokala säljkontor i exempelvis Luleå, Jönköping, Göteborg, Stockholm och Malmö har vi representation i hela landet. Här finns inne- och utesäljare, som varje dag har kontakt med våra kunder.

Samlade centrala funktioner

På huvudkontoret i Stockholm finns de flesta av våra centrala funktioner samlade; förutom ledning också affärsutveckling, ekonomi & finans, försäljningsledning, HR, hållbar utveckling & kvalitet, IT, logistikledning, marknad och kategori och inköp. 

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.