Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Tjänster

Tips för en enklare och mer lönsam jul

Vi vet att det är mycket att tänka på till julens serveringar. När du fokuserar på maten och gästerna ska allt annat bara funka. Här delar vi med oss av tips som kan göra din vardag lite enklare och mer lönsam så du kan lägga tiden på din restaurang.
Vi har förhandlat fram bra priser på avtal på tjänster som vi vet att du som driver restaruang behöver. Från dekorativa växter, till kassasystem och personalplanering. På Restaurangtjänster hittar du alla erbjudanden samlade på en plats så att du enkelt hittar det du letar efter.

Inspiration från Restaurangtjänster

Bemanna rätt för dina behov

Behöver du täcka en lucka i schemat, bemanna upp under julborden eller rekrytera långsiktigt? Vi har effektiva lösningar som hjälper dig oavsett ditt behov. Med Gigleer kan du enkelt kontakta gigare, boka in jobb och betala ut lön direkt i appen. Behöver du bemanna upp för en längre period kan Fram bemanning vara rätt för dig, du får hjälp att hitta erfaren och kunnig personal som passar din verksamhet. Med Cheffe blir det enklare att hitta rätt kandidater när du rekryterar - och du får en tydlig struktur för alla delar i processen.

Spara tusenlappar på rätt kortinlösenavtal

”Att spara tusenlappar varje månad utan att göra något borde alla vara intresserade av” säger Martin Knutas, som driver MattiasMat i Skövde. Vi har förhandlat fram ett av de mest förmånliga avtalen på marknaden för korttransaktioner. Idag sparar en kund som använder sig av våra avtal hos Swedbank Pay i snitt 10 000 kronor om året. Beräkna vad du skulle spara direkt på hemsidan, eller skicka in en faktura från din nuvarande inlösare till oss så hjälper vi dig.

Förenkla din personalhantering

Samlar du allt på en plats får du mer tid att finnas där för personalen. Och din restaurang. Personalkollen ger dig en röd tråd från instämpling till avstämning mot schema och ekonomisk uppföljning. De färdiga lönerna syns direkt i personalens app och din redovisningsbyrå kan alltid logga in och ladda ner de dokument som behövs för din bokföring.

Gör det enkelt för dig och gästerna

Med full beläggning i julbordsrushen är det mycket för både kök och servis - gör det möjligt för dina gäster att beställa och betala vid bordet. Med kassasystemen Caspeco och Trivec finns lösningen integrerad i kassasystemet. Annars kan Yabie Go hjälpa dig. Din personal slipper känna sig stressad när de ser väntande gäster, och får tid över till det lilla extra.

Få koll på både din kalkyl och ditt svinn

Julbordet är för många den viktigaste mathögtiden och många smaker ska samsas på samma bord. Med Kalkyl & recept kan du beräkna dina rätter för att både behålla lönsamhet och minska på svinnet.   
Vill du få stenkoll på svinnet? Med Generation Wastes tjänster får du ett digitalt mätverktyg och den kunskap du behöver så att du kan minska mängden svinn både från köket och i serveringen.

Skapa en stämningsfull jul

Julbordet handlar mest om maten, men med enkla medel kan du förstärka julkänslan. Med dekorativa ljusslingor, adventssjärnor och inte minst växter. Blomsterlandet ger dig som är kund i Martin & Servera-gruppen 20% rabatt på deras marknadspriser. Royal streaming hjälper dig skapa rätt stämning i matsalen. Prova skräddarsydda musikkoncept för branschen gratis i 30 dagar.

Julinspiration

Inspiration

Allt för julen

Vi är redo för jul! Inför årets alla härliga julbord har vi dukat upp med inspiration, tips, recept och kampanjpriser på mängder av julfavoriter. Allt du behöver för att servera dina gäster en riktigt god jul, helt enkelt.
Inspiration

Vårt eget julbord

Ett bord kommer dukat med... jul! Snart börjar julbordssäsongen, och du är säkert redan i full gång med planeringen inför din julservering. Här finner du ett urval från vårt egna breda julsortiment. Inspireras av julrecepten och läs gärna mer om artiklarna.
Inspiration

Julbordet på Rökeriet Fjäderholmarna

Fjäderholmarna, Stockholms närmaste skärgård och en del av den Kungliga nationalstadsparken, är ett populärt resmål under sommaren. Här ligger restaurang Rökeriet som under sommarhalvåret även har en välbesökt brygga och en uppskattad deli för båtfolk. På hösten lägger sig ett lugn över holmen för att i november övergå till en julidyll i mörkret. För köksmästaren Marcus Häggman Lideström är det i år tredje året han dukar upp ett genomtänkt och så hållbart julbord som möjligt.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.