Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Grundkurs i barteknik
GastroMerit

Grundkurs i barteknik

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Recept

Aviation & Tonic

Aviation & Tonic vilket är en variant av drink starkt driven av viol, citrus och tonic.
Här får du massor av inspiration och kunskap när det gäller att lyfta din bar. Kursen är till största delen teoretisk, men innehåller praktiska moment.
Barteknik handlar om att lyfta fram barens mervärden. Den här är en kurs som ger dig kreativ input som kan omsättas till konkreta idéer i ditt dagliga arbete. Kursledaren går igenom vad du bör ha för råvaror, dekorationer och utrustning för att kunna skapa smakfulla, vackra, klassiska och personliga drinkar.

Vi blandar, provar och analyserar även ett antal drinkar, både klassiska och nyskapande. Under dagen varvas föreläsningar med praktiska moment. Mycket av utbildningen bygger på inspiration och att se möjligheter i det dagliga arbetet. Under kursdagen kommer vi att gå igenom 25 olika drinkar.  

Kursen vänder sig till dig som har baserfarenhet av arbete i baren och som vill få inspiration och kunskap kring hur du kan lyfta din barverksamhet och att skapa klassiska, moderna och personliga drinkar.

Kursinnehåll

  • Barens utrustning 
  • Råvaror och ingredienser 
  • Merförsäljning 
  • Dryckesprogrammet
  • Praktisk drinkblandning

Kursledare: Hans Bihl / Brabar AB

Hans Bihl har arbetat med dryckesutbildningar sedan 1995. Han är en av Sveriges högst utbildade Spritsommelierer enligt WSET (level 3) och är även designated Educator. Han har startat flertalet barutbildningar, bland annat YH-utbildningen International Bar Management och blivit Årets Branschförbättrare på B.C.A. galan. 

Se alla våra dryckesutbildningar

GastroMerit

Dryckesutbildningar

Oavsett om du behöver teoretisk kunskap kring att söka serveringstillstånd, vill bli en fullfjädrad sommelier eller helt enkelt lära dig massor om öl har GastroMerit utbildningen för dig.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.