Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Mat och dryck i kombination
GastroMerit

Mat och dryck i kombination

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.

"Få en utmärkt grundförståelse för hur mat och dryck kombineras. Applicera direkt i din vardag. "

Jake Kulle
GastroMerit

Nya kurser: Hållbarhet och matsvinn

Matsvinn och hållbarhet är vår tids kanske viktigaste frågor. Därför har vi tagit fram två kurser så att du och din verksamhet kan ligga i framkant.
En hållbar verksamhet bygger även resiliens, vilket gör den långsiktigt lönsam.
Välkommen till en givande introduktions- och inspirationsdag i hur man kombinerar mat och dryck. Ovärderlig kunskap att ha om du jobbar med mat och dryck.
Under dagen får du en introduktion om smaker, känsel och dofter för att förstå själva grunden i samspelet mellan mat och dryck.

Du kommer få både sensorisk och teoretisk förståelse för hur matens och dryckens egenskaper samspelar i kombination. Du kommer ta del av kombinationsprovningar av grundsmaker, olika konsistenser samt aromer och på så sätt bli tryggare och säkrare kring hur du ska tänka för att skapa en bra och inspirerande kombination mellan mat och dryck.

Det blir även en del som kommer handla om dryck till en hel meny med syftet att skapa en förståelse kring hur man lyckas med ett helt dryckespaket.

Kursen riktar sig till dig som behöver en introduktion och få inspiration kring hur man kombinerar mat och dryck. Målet med utbildningen är att du ska känna dig tryggar i ditt möte med dina gäster när du ska rekommendera dryck till deras mat och sätta dryckesförslag till er meny och när du skapar dryckespaket.

Kursinnehåll

  • Samverkan mellan våra sinnen
  • Teori och praktik i samspelet mellan mat och dryck
  • Kombinationsprovningar mat och dryck
  • Dryck till en hel meny
  • Öl, vin och alkoholfritt

Kursledare: Jake Kulle

Jake Kulle är utbildad sommelier och har jobbat många år både som utbildare och ansvarig för Systembolagets internutbildningar inom mat och dryck. Han har även över 10 års erfarenhet från restaurangbranschen både som bartender och servitör. Jake är numera utbildningskoordinator och projektledare för Gastromerits dryckesutbildningar.

Missa inte chansen att få lära tillsammans med en kunnig och entusiasmerande kursledare.

Se fler intressanta kurser

GastroMerit

Vinkunskap – tvådagars intensivkurs

Under två dagar får du lära dig massor om vin. Vinmaking, vinodling, vinlingo och terroir är utgångspunkten för den här grundkursen.
GastroMerit

Grundkurs i barteknik

Här får du massor av inspiration och kunskap när det gäller att lyfta din bar. Kursen är till största delen teoretisk, men innehåller praktiska moment.
GastroMerit

Hållbarhet i fokus - med Sébastien Boudet

När hållbarhet är på toppen av agendan ska du se till att konkretisera och utvidga verksamhetens idéer med hjälp av Sébastien Boudet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.