Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Moderna bakverk med klassiska smaker

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 3 100 kr exkl moms
Boka

Stockholm    12/10 2021 
     2/2 2022
 

Fler utbildningar med kursledare Sebastian Pettersson:

GastroMerit

Choklad, tryfflar och dekorer

En heldags chokladkurs med Sebastian Pettersson, där du lär dig tryffeltillverkning och att baka med choklad. 
En kurs för dig som genom vill lära dig om klassiska bakverk med moderna tekniker. Kursen leds av Sebastian Pettersson, tidigare konditor för Svenska Kocklandslaget, med stor erfarenhet av hur man skapar och utvecklar bakverk och desserter för att nå nya höjder.
Den här kursen tar dig igenom grunderna i konditorvärlden. Med en twist och nytänk kommer vi att skapa tolkningar med moderna tekniker. Vi bakar utifrån gedigna grundrecept och du får en grundläggande genomgång av möjligheterna att variera dessa recept både utseendemässigt och smakmässigt.

Under kursdagen kommer vi bland annat att baka moussebakelser, pâte à choux, tarteletter, maränger och petit fourer. Kursen vänder sig till dig som vill utforska och lära dig mer om moderna tekniker och utformningar.

Kursinnehåll

  • Grundläggande genomgång av chokladtemperering
  • Moussetillverkning och montering med interiörer
  • Teoretisk genomgång av receptförfattning
  • Dekorer och garnityr

Kursledare: Sebastian Pettersson

Sebastian Pettersson Sebastian är en av Kocklandslagets yngsta konditorer genom tiderna med utmärkelser som bland annat ett OS-Guld och VM-guld. Sebastian arbetar med utbildning inom konditori & choklad världen över. Han har tidigare varit anställd på restauranger som Oaxen Krog & Slip och Operakällaren. Han är också en av lagledarna för Juniorkocklandslaget.

Se alla köksutbildningar

GastroMerit

GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik

Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.