Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik

Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.

Bland våra köksutbildningar hittar du kurser inom specialområden som till exempel street food, kreativa grönsaksrätter och surdegsbröd. Vi erbjuder också kurser inom områden som modern lunchbuffé, ny teknik i köket, vegetarisk matlagning och dessert. I alla kurser och utbildningar ingår kursdokumentation, lunch och fika. Efter genomförd kurs och utbildning får du diplom, som ett deltagarbevis. Till samtliga kökskurser ombeds du att ta med egen kockrock och gärna egna knivar.

GastroMerit

Nyhet! Smaker från Saigon

Det här är en inspirerande kurs för dig som vill veta mer om det vietnamesiska köket. Med hjälp av enkla råvaror kan du skapa en lunchupplevelse som gör att dina gäster kommer tillbaka.
GastroMerit

Moderna desserter med enkla tekniker

Under denna kurs får du hjälp med enkla tekniker för tillagning av egengjorda desserter och lär dig skapa snygga presentationer. Vi går igenom smarta arbetssätt som hjälper dig bli både effektiv och nytänkande.
GastroMerit

Kreativa luncher med Joachim Mueller

Här får du tips, recept och kreativa infallsvinklar som hjälper dig att utveckla nya rätter till din lunchrestaurang. Utgångspunkten är grönsaker och konsten att laga mat som håller riktigt hög kvalitet till en rimlig kostnad.
GastroMerit

Fisk och skaldjur – teknik, smak och smakuppbyggnad

Detta är en kurs för dig som vill servera mer fisk och skaldjur och få ut det mesta av smakerna samt använda hela råvaran med så lite svinn som möjligt.
GastroMerit

Växtbaserad mat för stora och små

Det här är en inspirerande heldagskurs för dig som vill servera mer växtbaserad mat till unga och vuxna gäster med höga krav och som kanske är ovana vid vegetarisk mat. Kursen innehåller både praktiska och teoretiska moment och leds av kokboksförfattaren och dietisten Sara Ask.
GastroMerit

Inspirerande växtbaserad mat

Det här är en kurs för dig som vill lära dig mer om växtbaserad mat. Under kursen kommer du att få kunskap och tekniker för att sätta ihop dina egna kreativa rätter och menyer.
GastroMerit

Styckningskurs, lär dig stycka ett helt djur

Grundläggande anatomisk styckningskurs för dig som vill lära dig att stycka ett helt djur och ta vara på alla styckningsdetaljer. Dagen blandas med teori och praktik. Bland annat sker en inledande styckningsdemonstration av ett djur.
GastroMerit

Minskat matsvinn, roligt och gott

Laga mat med fokus på svinn och hållbarhet, tjäna pengar, ha kul och rädda miljön. Den här kursen ger dig konkreta råd kring hur du praktiskt ska skapa måltider som är hållbara för miljön samtidigt som du behåller din lönsamhet.
GastroMerit

Vegetarisk mat för unga måltidsgäster

För dig som vill servera näringsrik och god vegetarisk mat för barn och ungdomar. Kursen ger dig kreativa idéer kring hur du kan addera mer vegetabilier till din meny.
GastroMerit

Vegetarisk meny i världsklass

Restaurangbesökarnas intresse för och kunskap kring växtbaserad mat bara fortsätter att öka. I GastroMerits nya kurs "Vegetarisk meny i världsklass" får du lära dig att skapa en avsmakningsmeny endast med råvaror från växtriket.
GastroMerit

Utveckla din salladsbuffé

Den här kursen ger dig verktyg som hjälper dig att förändra, utveckla och anpassa salladsbuffén efter säsong, tillgång, pris och kvalitet.
GastroMerit

Mera vego - mera matglädje i skola och förskola

Skräddarsydd utbildning.
Det här är en heldagskurs där du får inspiration kring vegetarisk mat som passar barn och ny kunskap om barns smakutveckling samt deras näringsbehov. Kursen riktar sig till dig som jobbar inom skola eller förskola och innehåller både praktiska och teoretiska moment. 
GastroMerit

Matglädje för seniorer

Lär dig mer om energitäta och proteinrika måltider. Du lär dig att skapa attraktiva, smakrika maträtter med rätt konsistens för de äldre.
GastroMerit

Vegetariskt för lunch och take away

Vill du lära dig servera växtbaserad mat som är näringsrik och god? Då är det här kursen för dig.
GastroMerit

Bakverk och tårtor

Det här en kurs för dig som vill lära dig att baka fantastiska tårtor och andra härliga bakverk. Kursen leds av Cecilia Andersson, Årets konditor 2012, som guidar dig genom en dag fylld av söta smaker.
GastroMerit

Vegetarisk mat från världens olika kök

Skräddarsydd utbildning.
Arbetar du i skolkök och är nyfiken på vegetarisk matlagning för barn och ungdomar från olika kulturer? Under den här kursen får du och dina kollegor lära er att tänka nytt och utveckla er meny för att bättre passa barn från olika länder. Vi skräddarsyr ett upplägg som passar för dig/er och som kommer resultera i att ni tillsamans kan laga vegetarisk mat som alla barn kan gilla.


GastroMerit

Desserter med stil

Detta är en dessertkurs för dig som jobbar på restaurang. Under kursen får du fördjupad kunskap i tillagning av avancerade desserter av hög kvalitet. Vi går igenom smakkombinationer, nya tekniker, dagens desserttrender samt hur du kan jobba för att skapa intressanta presentationer.
GastroMerit

Choklad och dekorer

En heldags chokladkurs där du lär dig tryffeltillverkning och att baka med choklad. Du får skapa tårtor, bakelser, glassdesserter, macarons, tartletter och tryfflar i olika smaker och med olika utseenden.
GastroMerit

Cafémat

Kursen ska ge dig inspiration och öka dina kunskaper att servera fullgoda måltider utan ett riktigt kök. Att välja rätt råvaror är viktigt för ekonomin och att arbeta med de olika säsongerna går med fördel att göra på café.
GastroMerit

Tvådagarskurs – Allt om surdegsbröd, en trend som är här för att stanna

Lär dig att baka surdegsbröd med naturliga råvaror, utan tillsatser, och med surdegsjäsning som passar i små och stora restaurangkök. Kursen ger dig en genomgång i surdegsbröd från ax till limpa.
GastroMerit

Allergi och överkänslighet

Med ökad kunskap om matallergi och intoleranser mot olika födoämnen kan du enklare erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet. Det ger en trygghet och självförtroende för personalen i restaurang och kök.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader