Produktlarm: Kalkon, rökt tärnad, art nr 181636, Martin & Servera, med bäst före datum 13-12-2023, batch nr 672211, återkallas efter att listeria påvisats i samband med kontroll och provtagning enligt ordinarie rutiner. Läs mer här.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik
Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.
Bland våra köksutbildningar hittar du kurser inom specialområden som till exempel street food, kreativa grönsaksrätter och surdegsbröd. Vi erbjuder också kurser inom områden som modern lunchbuffé, ny teknik i köket, vegetarisk matlagning och dessert. I alla kurser och utbildningar ingår kursdokumentation, lunch och fika. Efter genomförd kurs och utbildning får du diplom, som ett deltagarbevis. Till samtliga kökskurser ombeds du att ta med egen kockrock och gärna egna knivar.
Vi rekommenderar
GastroMerit
Klassiska franska bakverk
Lär dig baka tidlösa franska klassiska bakverk och efterrätter. Denna kurs är en unik möjlighet för dig som yrkesverksam bagare, kock eller konditor att fördjupa dina kunskaper och färdigheter inom fransk baktradition. Moderna tekniker, hållbara råvaror och metoder är viktiga delar av kursen.
Lär dig att använda våra olika årstiders bästa råvaror på ett kreativt sätt och utforska matens kulturella rötter. Välkommen till en dag fylld av smak och inspiration.
Matsvinn: en workshop för ett hållbart köksarbete i praktiken
Matsvinn är en av de viktigaste frågorna att tackla både nu och i framtiden. Boka in en heldag med Generation Waste och ta dina kunskaper till nya höjder.
Planera event och catering: från idé till nöjd kund
Vill du lära dig att professionellt strukturera och genomföra varje steg av ett event – från kundmöte till fakturering? Då är den här kursen perfekt för dig.
Här får du tips, recept och kreativa infallsvinklar som hjälper dig att utveckla nya rätter till din lunchrestaurang. Utgångspunkten är grönsaker och konsten att laga mat som håller riktigt hög kvalitet till en rimlig kostnad.
Det här är en inspirerande heldagskurs för dig som vill servera mer växtbaserad mat till unga och vuxna gäster med höga krav och som kanske är ovana vid vegetarisk mat. Kursen innehåller både praktiska och teoretiska moment och leds av kokboksförfattaren och dietisten Sara Ask.
Grundläggande anatomisk styckningskurs för dig som vill lära dig att stycka ett helt djur och ta vara på alla styckningsdetaljer. Dagen blandas med teori och praktik. Vi inleder dagen med en styckningsdemonstration av ett djur.
Restaurangbesökarnas intresse för och kunskap kring växtbaserad mat bara fortsätter att öka. I kursen "Vegetarisk meny i världsklass" lär du dig skapa en avsmakningsmeny endast med råvaror från växtriket.
För dig som vill servera god, energi- och näringsrik mat för seniorer. Kursen ger dig kreativa idéer kring hur du kan addera och variera maträtter, desserter och bakverk till din meny. Kursen innehåller både praktiska moment och teoretiska genomgångar. Under kursen kommer du att få de verktyg som du behöver för att skapa en hälsosam, lockande meny som förgyller livet för de gamla.
Skräddarsydd utbildning Arbetar du i skolkök och är nyfiken på vegetarisk matlagning för barn och ungdomar från olika kulturer? Här får du och dina kollegor lära er att tänka nytt och utveckla er meny för att bättre passa barn från olika länder. Vi skräddarsyr ett upplägg som passar för er och som resulterar i att ni tillsammans kan laga vegetarisk mat som alla barn kan gilla.
Detta är en dessertkurs för dig som jobbar på restaurang. Under kursen får du fördjupad kunskap i tillagning av avancerade desserter av hög kvalitet. Vi går igenom smakkombinationer, nya tekniker, dagens desserttrender samt hur du kan jobba för att skapa intressanta presentationer.
Tvådagarskurs – Allt om surdegsbröd, en trend som är här för att stanna
Lär dig att baka surdegsbröd med naturliga råvaror, utan tillsatser, och med surdegsjäsning som passar i små och stora restaurangkök. Kursen ger dig en genomgång i surdegsbröd från ax till limpa.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.