Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen
Det gick tyvärr inte att logga in
Kontot är inte aktiverat för martinservera.se. Vänligen kontakta säljare.
Underhåll av sidan pågår. Försök logga in senare.
Denna webbsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. För att besöka webbplatsen behöver du ha fyllt 20 år.
När jag bekräftar att jag är 20 år eller äldre accepterar jag även att webbplatsen använder cookies och hanterar mina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.
Läs mer
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
En streamad ekonomikurs för dig som inte är ekonom men som behöver större kunskap inom ekonomi. Kursen är skräddarsydd för dig inom hotell- och restaurangbranschen.
Vill du lära dig att professionellt strukturera och genomföra varje steg av ett event – från kundmöte till fakturering? Då är den här kursen perfekt för dig.
Catering och event är en bra extraintäkt för många restauranger. För att lyckas krävs struktur och logistik.
Se till att din kund blir nöjd med allt från mat och dryck till lokal och service. Samtidigt ska du bli nöjd med det ekonomiska utfallet. När du har koll på varje steg i processen skapar du både lönsamhet och ett bra slutresultat. Under kursen lär du dig vad som krävs för att genomföra både små och riktigt stora tillställningar. Ni lagar inte upp några rätter under kursdagen men diskutera råvaror och tillagningsmetoder som både sparar tid och kan förberedas i förväg.
Kursens innehåll
Planering och faktainsamling
Så hittar du allt du behöver: möbler, tält och musik
Materialval
Så här packar du mat och annat
Gör rätt beräkningar av mat och personal
Presentation av maten, drycken, buffén och baren
Efter avslutat uppdrag, vad är viktigt att tänka på då?
Fakturering, uppföljning och smarta tips
Kursledare: Line Jobeus
Matinspiratör, kock och konsult, med imponerande 30 års erfarenhet. Tidigare ägare av Carotte. Line driver idag Torö Svinhus, med försäljning av keramik från egna märket Malte & Frank. Svinhuset är också ett café och restaurang några kvällar under sommaren. Lokalen används även till fester, modeplåtningar och matlagningskurser. En kursledare du inte vill missa!
Fler utbildningar
Vi rekommenderar
GastroMerit
Utveckla din salladsbuffé
Den här kursen ger dig verktyg som hjälper dig att förändra, utveckla och anpassa salladsbuffén efter säsong, tillgång, pris och kvalitet.
Det här är en inspirerande kurs för dig som vill veta mer om det vietnamesiska köket. Med hjälp av enkla råvaror kan du skapa en lunchupplevelse som gör att dina gäster kommer tillbaka.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.