Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Planera event och catering: från idé till nöjd kund
GastroMerit

Planera event och catering: från idé till nöjd kund

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
GastroMerit

Streamad utbildning - Ekonomi för icke-ekonomer

En streamad ekonomikurs för dig som inte är ekonom men som behöver större kunskap inom ekonomi. Kursen är skräddarsydd för dig inom hotell- och restaurangbranschen.
Vill du lära dig att professionellt strukturera och genomföra varje steg av ett event – från kundmöte till fakturering? Då är den här kursen perfekt för dig.
Catering och event är en bra extraintäkt för många restauranger. För att lyckas krävs struktur och logistik. 

Se till att din kund blir nöjd med allt från mat och dryck till lokal och service. Samtidigt ska du bli nöjd med det ekonomiska utfallet. När du har koll på varje steg i processen skapar du både lönsamhet och ett bra slutresultat. Under kursen lär du dig vad som krävs för att genomföra både små och riktigt stora tillställningar. Ni lagar inte upp några rätter under kursdagen men diskutera råvaror och tillagningsmetoder som både sparar tid och kan förberedas i förväg.

Kursens innehåll

  • Planering och faktainsamling
  • Upplagning av recept och rätter
  • Så hittar du allt du behöver: möbler, tält och musik
  • Materialval
  • Så här packar du mat och annat
  • Gör rätt beräkningar av mat och personal
  • Presentation av maten, drycken, buffén och baren
  • Efter avslutat uppdrag, vad är viktigt att tänka på då? 
  • Fakturering, uppföljning och smarta tips

Kursledare: Line Jobeus

Kursledare: Line Jobeus

Matinspiratör, kock och konsult, med imponerande 30 års erfarenhet. Tidigare ägare av Carotte. Line driver idag Torö Svinhus, med försäljning av keramik från egna märket Malte & Frank. Svinhuset är också ett café och restaurang några kvällar under sommaren. Lokalen används även till fester, modeplåtningar och matlagningskurser. 
En kursledare du inte vill missa!

Fler utbildningar

GastroMerit

Vegetarisk meny i världsklass

Restaurangbesökarnas intresse för och kunskap kring växtbaserad mat bara fortsätter att öka. I kursen "Vegetarisk meny i världsklass" lär du dig skapa en avsmakningsmeny endast med råvaror från växtriket.
GastroMerit

Skapa merförsäljning

Bra ledarskap, varmt värdskap och inspirerad personal hjälper dig till ökad lönsamhet i din verksamhet.

Se alla köksutbildningar

GastroMerit

GastroMerits köksutbildningar – matlagning i teori och praktik

Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.