Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen
Det gick tyvärr inte att logga in
Kontot är inte aktiverat för martinservera.se. Vänligen kontakta säljare.
Underhåll av sidan pågår. Försök logga in senare.
Denna webbsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. För att besöka webbplatsen behöver du ha fyllt 20 år.
När jag bekräftar att jag är 20 år eller äldre accepterar jag även att webbplatsen använder cookies och hanterar mina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.
Läs mer
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Kursen ger dig kunskaper om hur du kan jobba med den fysiska arbetsmiljön och hur man förebygger och hanterar ohälsosam arbetsbelastning. Vi tar också upp kränkande särbehandling, hot, våldsrisker och hur du kan arbeta förebyggande.
Under kursen går vi igenom alla steg som det systematiska arbetsmiljöarbetet innebär och vikten av samverkan i arbetet. Genom olika praktiska övningar kommer du att lära dig undersöka, riskbedöma, ta fram åtgärdsplaner och hur man följer upp arbetet. När du lämnar kursen har du med dig konkreta förslag för hur du ska kunna implementera arbetet på din restaurang, som exempelvis checklistor, förslag på rutiner och mallar. Du kommer att ha tillräckligt med kunskap för att snabbt komma igång med ditt systematiska arbetsmiljöarbete.
Kursen vänder sig till dig som snabbt vill komma igång med ditt systematiska arbetsmiljöarbete och förstå vikten av det. Kursen är också lämplig för de som fått arbetsmiljöuppgifter fördelade till sig och behöver mer kunskap inom området.
Kursinnehåll
Grundläggande arbetsmiljökunskap
Grunderna i systematiskt arbetsmiljöarbete för restauranger samt praktiska övningar
Att förebygga och hantera ohälsosam arbetsbelastning
Förslag på hur du praktiskt ska kunna jobba enligt de regler och krav som finns
Konkreta redskap, metoder och material
Kursledare: Ulrika Lundström
Ulrika har jobbat i restaurangbranschen i många år, de senaste åren med fokus på personalfrågor och arbetsmiljöarbete. Hon är en erfaren och uppskattad föreläsare som även utbildar inom alkohollagstiftning.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.