Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Webbutbildning - Livsmedelshygien och HACCP – grundutbildning

Kursinformation

Längd: Cirka 6 timmar

Pris: 1490 kr exkl. moms
Boka

Webbutbildningen har valfritt startdatum.

Kursen är giltig i 60 dagar från att du loggar in.

Köp fler – få mer

5-9 utbildningar:
5% rabatt

10-19 utbildningar:
10% rabatt

20-49 utbildningar:
20% rabatt

50-99 utbildningar:
30% rabatt

Från 100 utbildningar:
40% rabatt


Kontakta oss på Gastromerit så hjälper
vi dig:
gastromerit@martinservera.se

GastroMerit

Webbutbildning – Livsmedelshygien Bas

Introduktionsutbildning för att du ska få grundläggande kunskaper inom livsmedelshygien och hantering av livsmedel.
Grundläggande livsmedelsutbildning för köks- och restaurangpersonal vid privata- och offentliga verksamheter. Utbildningen skapar stor förståelse för vikten av totalkontroll på hygien och alla hanteringssteg. Inkluderar även en beskrivning av hur HACCPn fungerar.

Utbildningen riktar sig till personer på styrande nivå som t ex kökschefer och personer som ansvarar för dokumentation av temperatur, riskanalyser (faroanalys) samt personer som i sin tur ska förmedla kunskap till övriga medarbetare.

Grundutbildningen är den mest omfattande utbildningen och följer riktlinjer från Livsmedelsverket och SAMS kursplan.

Efter utbildningen kommer du ha god kännedom om de vanligaste, och allvarligaste, mikro-organismernas förekomst och egenskaper. Du kommer även ha ökad kännedom om hur man undviker matförgiftningar och vilka de vanligaste farorna är av kemisk, allergen och fysisk natur. Utbildningen går även igenom och ger er en grundläggande förståelse för Egenkontroll och HACCP och hur ni ska jobba med dessa två styrdokument.

Kursen vänder sig till: Chefer, köksmästare och personer med ansvar för kontroll och styrning av livsmedelshantering (Haccp, Egenkontroll)

Kursinnehåll

  • Mikroorganismer och smitta (bakterier, virus och parasiter)

  • Hygien (personlig & lokaler)

  • Matförgiftningar

  • Egenkontroll, HACCP, och Faroanalys

  • Grundförutsättningar

  • Lagstiftningen

  • Kemiska och fysiska hälsofaror

  • Korskontamination & allergener

Detta krävs för att få ett kursintyg

Varje avsnitt avslutas med ett antal kontrollfrågor som måste bli godkända för att du ska ta dig vidare till nästa delmoment. För att få intyg på utförd kurs ska du ha klarat 80 % av frågorna på respektive delprov.

Du kan när som helst pausa i utbildningen, för att återuppta den där du lämnade den. Du kan även gå tillbaka till redan genomförda delar eller börja om från början. 

Se alla webbutbildningar

GastroMerit

Webbutbildningar för dig i restaurangbranchen

Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader