Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Webbutbildning - Livsmedelshygien och HACCP – grundutbildning

Kursinformation

Längd: 6 timmar

Pris: 1490 kr exkl. moms
Boka

Webbutbildningen har valfritt startdatum.

Kursen är giltig i 60 dagar från att du loggar in.

Köp fler – få mer

5-9 utbildningar:
5% rabatt

10-19 utbildningar:
10% rabatt

20-49 utbildningar:
20% rabatt

50-99 utbildningar:
30% rabatt

Från 100 utbildningar:
40% rabatt


Kontakta oss på Gastromerit så hjälper
vi dig:
gastromerit@martinservera.se

GastroMerit

Webbutbildning – Livsmedelshygien Bas

Introduktionsutbildning för att du ska få grundläggande kunskaperna inom livsmedelshygien.
Grundläggande livsmedelsutbildning för köks- och restaurangpersonal vid privata- och offentliga livsmedelsanläggningar. Utbildningen skapar stor förståelse för vikten av totalkontroll på hygien och alla hanteringssteg. Inkluderar även en beskrivning av hur HACCPn fungerar.

Efter utbildningen kommer du har kännedom om de vanligaste, och allvarligaste, mikroorganismernas förekomst och egenskaper. Du kommer även ha ökad kännedom om hur du undviker matförgiftningar och vilka de vanligaste farorna är av kemisk, allergen och fysisk natur.

Genom hela utbildningen belyser vi vikten av god hygien och trycker även på att du måste ha full kontroll genom de olika hanteringsstegen och säkerställa att råvaror hanteras på ett korrekt sätt. Matförgiftningar är inte bara en kostnad för samhället, utan riskerar även människors hälsa och liv, detta elimineras med en hög medvetenhet om risker och en grundläggande utbildning i botten.

Under utbildningen får du en grundläggande förståelse för Egenkontroll och HACCP och hur du kan jobba med dessa två styrdokument, och säkrar på så sätt din hantering av livsmedel.

Kursinnehåll

  • Mikroorganismer och Smitta (bakterier, virus och parasiter)

  • Hygien (personlig och lokaler)

  • Matförgiftningar

  • Egenkontroll, HACCP, och Faroanalys

  • Grundförutsättningar

  • HACCP

  • Lagstiftningen

  • Kemiska och fysiska hälsofaror

Detta krävs för att få ett kursintyg

Varje avsnitt avslutas med ett antal kontrollfrågor som måste bli godkända för att du ska ta dig vidare till nästa delmoment. För att få intyg på utförd kurs ska du ha klarat 80 % av frågorna på respektive delprov.

Se alla webbutbildningar

GastroMerit

Webbutbildningar för dig i restaurangbranchen

Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader