Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Onlineutbildningar för dig i restaurangbranchen

Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.
GastroMerit

Onlineutbildning – Serveringstillstånd

Den här kursen är speciell framtagen för dig som ska göra kunskapsprovet för serveringstillstånd hos kommunen. Den passar även dig som vill färska upp minnet och få information om de senaste lagförändringarna. Utbildningen utgår från Sveriges alkohollag och ger dig de kunskaper du behöver för att klara provet.
GastroMerit

Onlineutbildning – Livsmedelshygien Bas

Introduktionsutbildning för att du ska få grundläggande kunskaperna inom
livsmedelshygien.
GastroMerit

Onlineutbildning: Livsmedelshygien och HACCP – grundutbildning

Grundläggande livsmedelsutbildning för köks- och restaurangpersonal vid privata- och offentliga livsmedelsanläggningar. Utbildningen skapar stor förståelse för vikten av totalkontroll på hygien och alla hanteringssteg. Inkluderar även en beskrivning av hur HACCPn fungerar.
Tjänster

Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen

Här hittar du information om Martin & Serveras erbjudande inom utbildningar och tjänster.
GastroMerit

Personalutbildning i ansvarsfull alkoholhantering (AAS)

Under den här kursen får du grundläggande kunskaper i alkohollagen och kännedom om de skyldigheter och rättigheter som ett arbete med servering av alkoholhaltiga drycker innebär.
GastroMerit

Kontakta oss på GastroMerit

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar med GastroMerit. Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller undrar över en speciell utbildning.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader