Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Streamad utbildning - Köksekonomi

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
En stremad utbildning för dig som vill veta hur du ökar lönsamheten för din meny och få insikt i hur man ska prissätta sina rätter för att få önskad lönsamhet. Den här kursen går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.

Under kursens gång får du lära er hur du genom prissättning och kalkylering kan påverka lönsamheten genom att bland annat minska svinnet och analysera din meny. Vi går igenom vilka faktorer som påverkar prissättningen av rätter, olika sätt att påverka råvarukostnaden och hur du genom försäljningsstatistik kan optimera din meny.

Utbildningen passar dig som arbetar i restaurangbranschen och vill lära dig mer om köksekonomi och lönsamhet.

Kursinnehåll

  • Kalkylering
  • Prissättning 
  • Menyplanering
  • Menyoptimering 

Förkunskap

Det är en stor fördel om du redan arbetar i något verktyg för att kalkylera erarätter, till exempel Martin & Serveras tjänst Kalkylering & Inventering.

Kursledare: Richard Clauson

Richard är utbildare på Martin & Servera. Han är utbildad kostekonom från Uppsala universitet med stor erfarenhet av restaurangekonomi, främst inom kalkylering och verksamhetsuppföljning.

GastroMerit

Streamade utbildningar

Nu har du möjlighet att genomföra flera av våra populära lärarledda utbildningar som streamade utbildningar, där du medverkar i utbildningen via din egen dator och en videolänk.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.