Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Webbutbildning - Allergier och intoleranser för restaurang

Kursinformation

Längd: 4 timmar

Pris: 1295 kr exkl. moms
Boka

Webbutbildningen har valfritt startdatum.

Kursen är giltig i 60 dagar från att du loggar in.

Köp fler – få mer

5-9 utbildningar:
5% rabatt

10-19 utbildningar:
10% rabatt

20-49 utbildningar:
20% rabatt

50-99 utbildningar:
30% rabatt

Från 100 utbildningar:
40% rabatt

 

Kontakta oss på Gastromerit så hjälper
vi dig: 
gastromerit@martinservera.se

Med denna kurs håller du dig uppdaterad gällande det senaste inom kost, hälsa, allergier, intoleranser och får en ökad förståelse för olika kostönskemål och behov.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar inom restaurang, café eller inom en restaurangkedja och som vill få grundläggande kunskaper om livsmedelsallergier och intoleranser.

Med ökad kunskap om matallergi och intoleranser mot olika födoämnen kan du enklare erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet.

Under kursen får lära dig att på bästa möjliga sätt bemöta och servera personer med allergier och speciella kostönskemål. Du får grundläggande kunskap om de vanligaste allergierna och intoleranserna, och får även lära dig säker livsmedelshantering. Du får dessutom en genomgång av EU-direktivet ”Informationsförordningen” som omfattar bland annat märkning av förpackad och oförpackad mat.

Kursinnehåll

  • Näringslära
  • Hälsotrender
  • Vanliga allergier och intoleranser
  • Allergener enligt EU-listan
  • Säker hantering av livsmedel
  • Beredning och servering
  • Specialkost
  • Menyplanering
Video

Här kan du se ett smakprov av kursen. Du får en inblick i vilka områden som berörs och vilka frågor som besvaras.

Detta krävs för att få ett kursintyg

För att bli registrerad som godkänd och få ditt kursintyg behöver du gå igenom hela kursen och klara kunskapsprovet med godkänt resultat. Du behöver inte gå igenom hela kursen vid ett och samma tillfälle. Du kan när som helst avbryta – och senare fortsätta där du slutade.

Se även

GastroMerit

Endagskurs – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Få motivation och inspiration att arbeta förebyggande, för att undvika kostsamma misstag och undvika farorna som finns i livsmedelshanteringen.

Se alla webbutbildningar

GastroMerit

Webbutbildningar för dig i restaurangbranchen

Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader