Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Webbutbildning - Allergier och intoleranser för restaurang
GastroMerit

Webbutbildning - Allergier och intoleranser för restaurang

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Denna webbutbildning tar ca 3 timmar att genomföra, du kan närsomhelst pausa utbildningen och fortsätta vid senare tillfälle. 

Kursen är giltig i 60 dagar från köp.

Köp fler – få mer

10-19 utbildningar:
5% rabatt

20-49 utbildningar:
10% rabatt

50-99 utbildningar:
20% rabatt

Från 100 utbildningar:
30% rabatt

Går ej att kombinera med övriga kampanjer.

Kontakta oss på Gastromerit så hjälper vi dig:
gastromerit@martinservera.se

Med denna kurs håller du dig uppdaterad gällande det senaste inom kost, hälsa, allergier, intoleranser och får en ökad förståelse för olika kostönskemål och behov.

Arbetar du inom restaurang, café eller restaurangkedja och vill få grundläggande kunskaper om livsmedelsallergier och intoleranser? Då är den här kursen för dig.

Med ökad kunskap om matallergi och intoleranser mot olika födoämnen kan du enklare erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet.

Under kursen får lära dig att på bästa möjliga sätt bemöta och servera personer med allergier och speciella kostönskemål. Du får grundläggande kunskap om de vanligaste allergierna och intoleranserna, och får även lära dig säker livsmedelshantering. Du får dessutom en genomgång av EU-direktivet ”Informationsförordningen” som omfattar bland annat märkning av förpackad och oförpackad mat.

Kursinnehåll

  • Näringslära
  • Hälsotrender
  • Vanliga allergier och intoleranser
  • Allergener enligt EU-listan
  • Säker hantering av livsmedel
  • Beredning och servering
  • Specialkost
  • Menyplanering
Video

Här får du ett kort smakprov av kursens innehåll

Detta krävs för att få ett kursintyg

För att bli registrerad som godkänd och få ditt kursintyg behöver du gå igenom hela kursen och klara kunskapsprovet med godkänt resultat. Du behöver inte gå igenom hela kursen vid ett och samma tillfälle. Du kan när som helst avbryta – och senare fortsätta där du slutade.

Se fler kurser

GastroMerit

Endagskurs – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Få motivation, inspiration och kunskap kring att arbeta förebyggande med livsmedelshygien och hantering av livsmedel. Med dessa kunskaper kan du undvika kostsamma misstag och de faror som finns i samband med livsmedelshantering.
GastroMerit

Streamad utbildning - Allergier och intoleranser

Med ökad kunskap om matallergi och intoleranser mot olika födoämnen kan du enklare erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet. Det ger en trygghet och självförtroende för personalen i restaurang och kök. Den här kursen går du online och följer en lärarledd utbildning genom din dator eller telefon.
GastroMerit

Minskat matsvinn, roligt och gott

Laga mat med fokus på svinn och hållbarhet, tjäna pengar, ha kul och rädda miljön. Den här kursen ger dig konkreta råd kring hur du praktiskt ska skapa måltider som är hållbara för miljön samtidigt som du behåller din lönsamhet.
GastroMerit

Maxa din försäljning i restaurangen

Skräddarsydd utbildning.
Med kursen Maxa din försäljning tar vi dig och dina kollegor utanför er bekvämlighetszon och gör er ännu bättre! Låt oss skräddarsy en utbildning till er - som kommer motivera med både kunskap och inspiration.

Se alla webbutbildningar

GastroMerit

Webbutbildningar för dig i restaurangbranchen

Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.