Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen
Det gick tyvärr inte att logga in
Kontot är inte aktiverat för martinservera.se. Vänligen kontakta säljare.
Underhåll av sidan pågår. Försök logga in senare.
Denna webbsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. För att besöka webbplatsen behöver du ha fyllt 20 år.
När jag bekräftar att jag är 20 år eller äldre accepterar jag även att webbplatsen använder cookies och hanterar mina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.
Läs mer
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Kursen är giltig i 60 dagar från att du loggar in.
Klippkort
Köp ett klippkort med utbildningslicenser och ge till dina medarbetare.
När du köper två eller flera webbutbildningar av samma kurs, får du en licenskod som du skickar till de medarbetare som ska genomföra kursen. När antalet licenskoder är förbrukade, kan du enkelt köpa fler. Licenskoderna gäller tills de är förbrukade, precis som ett klippkort.
Med denna kurs håller du dig uppdaterad gällande det senaste inom kost, hälsa, allergier, intoleranser och får en ökad förståelse för olika kostönskemål och behov.
Arbetar du inom restaurang, café eller restaurangkedja och vill få grundläggande kunskaper om livsmedelsallergier och intoleranser? Då är den här kursen för dig.
Med ökad kunskap om matallergi och intoleranser mot olika födoämnen kan du enklare erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet.
Under kursen får lära dig att på bästa möjliga sätt bemöta och servera personer med allergier och speciella kostönskemål. Du får grundläggande kunskap om de vanligaste allergierna och intoleranserna, och får även lära dig säker livsmedelshantering. Du får dessutom en genomgång av EU-direktivet ”Informationsförordningen” som omfattar bland annat märkning av förpackad och oförpackad mat.
Kursinnehåll
Näringslära
Hälsotrender
Vanliga allergier och intoleranser
Allergener enligt EU-listan
Säker hantering av livsmedel
Beredning och servering
Specialkost
Menyplanering
Video
Här får du ett kort smakprov av kursens innehåll
Detta krävs för att få ett kursintyg
För att bli registrerad som godkänd och få ditt kursintyg behöver du gå igenom hela kursen och klara kunskapsprovet med godkänt resultat. Du behöver inte gå igenom hela kursen vid ett och samma tillfälle. Du kan när som helst avbryta – och senare fortsätta där du slutade.
Se fler kurser
Vi rekommenderar
GastroMerit
Endagskurs – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien
Få motivation, inspiration och kunskap kring att arbeta förebyggande med livsmedelshygien och hantering av livsmedel. Med dessa kunskaper kan du undvika kostsamma misstag och de faror som finns i samband med livsmedelshantering.
Med ökad kunskap om matallergi och intoleranser mot olika födoämnen kan du enklare erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet. Det ger en trygghet och självförtroende för personalen i restaurang och kök. Den här kursen går du online och följer en lärarledd utbildning genom din dator eller telefon.
Laga mat med fokus på svinn och hållbarhet, tjäna pengar, ha kul och rädda miljön. Den här kursen ger dig konkreta råd kring hur du praktiskt ska skapa måltider som är hållbara för miljön samtidigt som du behåller din lönsamhet.
Skräddarsydd utbildning. Med kursen Maxa din försäljning tar vi dig och dina kollegor utanför er bekvämlighetszon och gör er ännu bättre! Låt oss skräddarsy en utbildning till er - som kommer motivera med både kunskap och inspiration.
Hos GastroMerit kan du utbilda dig via webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.