Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Framtiden är god

Framtiden är god
Vi är övertygade om att framtiden är god, både för planeten och för alla som älskar mat och dryck. Vi är också övertygade om att vi i restaurangbranschen kommer visa vägen.
Med klimatsmarta råvaror och nya sätt att tänka skapas det fantastiska rätter, redan idag. Rätter som älskas av restauranggästerna och som därför driver utvecklingen framåt. När det smakar gott att ta ansvar för en hållbar framtid, är det många som vill bidra. Därför vill vi inspirera och dela med oss av goda recept och tips som du kan använda redan idag. Från kockar till kockar.
 
I takt med att en del av köttet gör plats för växtbaserade råvaror och matsvinnet minskar, kan din restaurang dessutom bli mer lönsam, samtidigt som menyn kan bli ännu mer spännande och minst lika god. 
 
Och det fina är att det inte ens behöver vara svårt. Eller ske över en natt, för den delen. Genom att ta små steg utifrån dina förutsättningar idag, är du med och gör framtiden godare. 
 
Tillsammans kan vi i restaurangbranschen minska vårt klimatavtryck och bjuda på stora smakupplevelser längs vägen. Du kan vara säker på att vi finns till hands och ger dig rätt möjligheter, idag och framöver. 

Läs mer om vårt hållbarhetsbarbete

Hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete

För att kunna vara restaurangens bästa partner behöver vi agera som ledare inom hållbarhet och göra det enkelt för dig att göra hållbara val.
I praktiken betyder det att du automatiskt är en del av allt det arbete som Martin & Servera gör för en mer hållbar framtid. Om du önskar kan du välja att ta ytterligare steg i hållbar riktning, genom att till exempel välja mer ekologiska produkter, mer växtbaserat eller dra ner på antalet leveranser per vecka.

Inspireras av en 100-årig klassiker

Inspiration

Kockarna inspireras av en 100-årig hållbarhetsklassiker

Man behöver inte alltid uppfinna hjulet för att bli mer hållbar. Isterbandet, som till 70% består av växtbaserade råvaror, har över 100 år på nacken. En älskad hållbarhetsklassiker som är värd att inspireras av. Vi lät Melvin Glimstål, Desirée Jaks och Louise Johansson skapa sex recept där en del av köttet fick göra plats för växtbaserade råvaror.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.