Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
/Kockarna inspireras av en 100-årig hållbarhetsklassiker
Inspiration
Kockarna inspireras av en 100-årig hållbarhetsklassiker
Man behöver inte alltid uppfinna hjulet för att bli mer hållbar. Isterbandet, som till 70% består av växtbaserade råvaror, har över 100 år på nacken. En älskad hållbarhetsklassiker som är värd att inspireras av. Vi lät Melvin Glimstål, Desirée Jaks och Louise Johansson skapa sex recept där en del av köttet fick göra plats för växtbaserade råvaror.
Resultatet blev sex stora smakupplevelser i form av klassiska bistrorätter. Klimatsmart, enkeltoch hur gott som helst. Med lite mindre kött i rätterna kan din restaurang dessutom bli mer lönsam, samtidigt som maten blir minst lika smakfull.
Vi rekommenderar
Hållbarhet
Framtiden är god
Vi är övertygade om att framtiden är god, både för planeten och för alla som älskar mat och dryck. Vi är också övertygade om att vi i restaurangbranschen kommer visa vägen.
"Ofta är det hållbara det som är i säsong – och det som är i säsong är mer prisvärt. Jag tycker kål är SÅ gott och det finns alltid tillgängligt i någon form. Grönkål på julen, spetskål under sommar och höst och vitkål nästan året om."
Vi rekommenderar
Melvin Glimstål:
"Det är roligt att visa att det går att uppdatera en sådan klassiker som wallenbergare och att den blir mer hållbar. Texturen är densamma. Och smaken."
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.