Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Tjänster

Cheffle - restaurangbranschens bästa rekryteringsverktyg

Cheffle Rekrytering är en digital tjänst från Martin & Servera som hjälper restauranger som söker personal genom rekryteringsprocessen – från skapande av platsannons via spridning i rätt kanaler till proffsig kandidathantering från ansökan till jobb.
- Ambitionen är att Cheffle ska bli restaurangbranschens självklara rekryteringsplattform och vi är på god väg. Inget annat verktyg på marknaden är både branschspecifikt och hanterar hela rekryteringsprocessen på ett så enkelt sätt, säger Anna Grandt, chef digitala kanaler och e-handel på Martin & Servera Restauranghandel.

Cheffle Rekrytering hjälper dig att;

  • Skapa en attraktiv platsannons genom bra stöd och mallar
  • Sprida och rikta annonsen effektivt via rätt digitala kanaler och grupper
  • Nå kandidater som verkligen vill jobba i branschen
  • Hantera rekryteringen enkelt genom ett strukturerat flöde genom hela processen

Cheffle är tillgängligt även för restauranger som i dagsläget inte är kunder till något av bolagen inom Martin & Servera-gruppen.

Att hitta och bibehålla rätt medarbetare är en av restaurangbranschens största utmaningar och efter pandemin har problemet blivit större.  En proffsig rekrytering är en del i arbetet med att locka kompetens till branschen och skapa sunda arbetsplatser.
 
- Vad kan då vara smartare än en enkelt och digital rekryteringsplattform anpassad för restauranger som sparar tid och ger alla sökande en proffsig upplevelse från ansökan till avslut – oavsett om det slutar med ett nytt jobb eller inte, säger Anna Grandt.
 

Du hittar Cheffle här.

Tjänster

Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen

Här hittar du information om Martin & Servera-gruppens erbjudande inom utbildningar, rekrytering, finansiering och andra digitala tjänster.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.