Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerits nya utbildningslokaler – Här formas framtidens branschexperter
GastroMerit

GastroMerits nya utbildningslokaler – Här formas framtidens branschexperter

Hitta hit

Adress: Lindhagensgatan 133, 112 51, Stockholm 

GastroMerit

Aktuella kurser

Hösten är här och med den kommer möjligheten att fördjupa dina kunskaper och bredda din kompetens inom gastronomi. Vårt utbud är skapat för att ge dig verktygen du behöver för att växa, både nu och i framtide.

Välkommen till oss på GastroMerit – din partner i utveckling.
Varmt välkommen till våra nya utbildningslokaler! Du hittar oss numer på Lindhagensgatan 133 i Stockholm. En pulserande miljö fylld av kunskap och kreativitet, en samlingsplats för mat- och dryckesbranschen.

Rosita Wilsson, chef för GastroMerit, kan du berätta lite om de nya utbildningslokalerna? 

Självklart! Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av kurser och extra stolta över att kunna göra det i toppenfina lokaler. Det här är platsen där kunskap och engagemang för mat och dryck möts. Lokalerna är anpassade för oss, till exempel har vi ett rum specifikt för dryckesprovningar och har genomgående mycket fönster för maximalt ljusinsläpp. Duktiga arkitekter har inrett och det är härligt att få komma hit varje dag.

Kan du berätta mer om de som leder kurserna?

Våra kursledare är inte bara lärare; de är verkliga experter inom sina områden. De har lång erfarenhet och kunskap som de gärna delar med sig av. Att lära sig av de bästa är en del av vår filosofi. Exempelvis har vi Sara Ask, en eftertraktad utbildare inom mat och hälsa, som leder inspirerande kurser för att laga godare och mer näringsrik mat till barn och äldre. Sara skriver bland annat faktaböcker och medverkar ofta som expert i TV-program och poddar.

Ett annat välkänt ansikte är Sébastien Boudet, som höjer kursdeltagarnas kompetenser på många vis, bland annat inom hållbarhet och hur man bakar surdegsbröd.

Dessutom har vi nu två branschveteraner i teamet, som lyfter vår verksamhet ytterligare.

Hur påverkar flytten GastroMerit? 

Den påverkar oss mycket! Det är ett otroligt lyft för oss som jobbar här och inte minst för våra kursdeltagare. Nya läget är strategiskt viktigt för oss, vi vill finnas där pulsen är och ha nära till bra kommunikationer centralt i Stockholm. I köket finns allt man behöver och det skadar ju inte att inredningen är fin. 

Vad skulle du säga till de som överväger att delta i våra kurser?

Jag skulle säga: varmt välkomna till oss! Våra nya lokaler är en plats där viktig kompetensutveckling och nördig passion får ta plats. Här samlas kunskap, erfarenhet och engagemang. Vi ser fram emot att träffa dig på Lindhagensgatan 133!

Boka en kurs i våra nya lokaler

GastroMerit

Spännande svenska drycker

Välkommen till dryckeslandet Sverige! Under en heldag får du följa med dryckesexperten Nadja Karlsson och prova svenska spännande drycker. Ovärderlig kunskap för dig som vill ha koll på det senaste inom dryckesvärlden och dessutom lära dig mer om vår svenska dryckeshistoria.
GastroMerit

Hållbarhet i fokus - med Sébastien Boudet

När hållbarhet är på toppen av agendan ska du se till att konkretisera och utvidga verksamhetens idéer med hjälp av Sébastien Boudet.
GastroMerit

Ekonomi för icke-ekonomer

Ekonomikursen för dig som inte är ekonom men som behöver större kunskap inom ekonomi. Kursen är skräddarsydd för dig inom hotell- och restaurangbranschen.
GastroMerit

Bli proffs på sociala medier

Sociala medier är idag en av de absolut viktigaste marknadsföringskanalerna. Denna kurs fokuserar på vilka sociala medier du bör använda, hur du skapar relevant innehåll och hur du når ut till din målgrupp. Du får också lära dig mer om betald annonsering samt upphovsrätt och GDPR.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.