För tillfället upplever vi tyvärr längre svarstider på e-handeln. Vi arbetar med att lösa problemet.Läs merLäs mindre
Produktlarm: Julskinka, kokt skivad, art nr 431403, Martin & Servera, med bäst före datum 12-12-2023, batch nr 361, återkallas efter att listeria påvisats i samband med kontroll och provtagning enligt ordinarie rutiner. Läs mer här.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Vi inom Martin & Servera-gruppen uppmanar alla att köpa avhämtning under parollen #stöttadinlokalarestaurang. Samtidigt arrangerar vi en serie webbinarier och en kampanj i sociala medier.
Ta del av våra webbinarier
Vi rekommenderar
Inspiration
Webbinarium: Hållbar försäljning
I år är det kanske viktigare än någonsin att du som driver restaurang fokuserar på merförsäljning – och även hur hållbarhet på olika sätt kan bidra till lönsam försäljning. I vårt tredje och sista webbinarium för våren pratar vi därför om hållbarhet och hur service och ökad försäljning går hand i hand. Vi får lyssna till en panel med kockar som ger sin syn på detta spännande ämne, och såklart blir det även inspiration med härlig matlagning och kaffekunskap.
Läget med coronapandemin är fortfarande väldigt osäkert - men vi är många som hoppas på en sommar med minskad smittspridning och en stegvis återgång till det mer normala. Hur påverkas restaurangbranschen av en sommar där vi i större utsträckning semestrar på hemmaplan? Hur planerar vi verksamhet och menyer när läget är så osäkert? I vårt andra webbinarium möter Tareq Taylor kockar och gäster på temat Sommarrestaurangen 2021. Det blir också samtal om hur vi bygger sunda arbetsplatser, en trendspaning om alkoholfria drycker och härliga sommarrätter att inspireras av.
Hur kommer restaurangbranschen vara efter pandemin? Vad längtar vi och våra gäster efter när det är dags att öppna upp igen och vilka trender ser vi runt hörnet? Tillsammans med Tareq Taylor samt flera andra intressanta kockar och gäster kan du stanna upp en stund och tanka ny energi med vårt kostnadsfria webbinarium Efter pandemin – restaurang 2.0.
Sedan coronapandemin startade har hotell- och restaurangbranschen gjort allt för att motverka smittspridning och samtidigt rädda sina verksamheter. Med stor kreativitet och god anpassningsförmåga har branschen arbetat enligt myndigheternas riktlinjer och restriktioner.
Vi som Sveriges största leverantör till restaurangbranschen och besöksnäringen vill, precis som alla andra, se ett levande uteliv när den här krisen har klingat av. Under vintern syntes budskap från Martin & Servera-gruppen på digitala stortavlor över hela Sverige. Från fyra på morgonen är budskapet att köpa en frukost – för att under dagens gång övergå till lunch, fika och middag.
"Vi står bakom våra kunder som länge kämpat hårt. Med den här viktiga kampanjen vill vi skapa bred uppmärksamhet och inspirera privatpersoner att stötta branschen på alla sätt de kan."
Tips på vad du som privatperson kan göra
Video
Klas Lindberg - Portal
Video
Desirée Jaks - Spesso
Video
Ronnie Eriksson - Pappa Grappa
Följ #stöttadinlokalarestaurang i sociala medier
Denna kampanj kommer att delas flitigt i våra sociala medier framöver. Leverantörerna som vi samarbetar med i detta projekt kommer också att sprida innehållet i sina egna kanaler.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.