Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Stötta din lokala restaurang
Inspiration

Stötta din lokala restaurang

Vi inom Martin & Servera-gruppen uppmanar alla att köpa avhämtning under parollen #stöttadinlokalarestaurang. Samtidigt arrangerar vi en serie webbinarier och en kampanj i sociala medier.

Ta del av våra webbinarier

Inspiration

Webbinarium: Hållbar försäljning

I år är det kanske viktigare än någonsin att du som driver restaurang fokuserar på merförsäljning – och även hur hållbarhet på olika sätt kan bidra till lönsam försäljning.
I vårt tredje och sista webbinarium för våren pratar vi därför om hållbarhet och hur service och ökad försäljning går hand i hand. Vi får lyssna till en panel med kockar som ger sin syn på detta spännande ämne, och såklart blir det även inspiration med härlig matlagning och kaffekunskap.
Inspiration

Webbinarium: Sommarrestaurangen 2021

Läget med coronapandemin är fortfarande väldigt osäkert - men vi är många som hoppas på en sommar med minskad smittspridning och en stegvis återgång till det mer normala. Hur påverkas restaurangbranschen av en sommar där vi i större utsträckning semestrar på hemmaplan? Hur planerar vi verksamhet och menyer när läget är så osäkert?
I vårt andra webbinarium möter Tareq Taylor kockar och gäster på temat Sommarrestaurangen 2021. Det blir också samtal om hur vi bygger sunda arbetsplatser, en trendspaning om alkoholfria drycker och härliga sommarrätter att inspireras av.
Inspiration

Webbinarium: Efter pandemin – restaurang 2.0

Hur kommer restaurangbranschen vara efter pandemin? Vad längtar vi och våra gäster efter när det är dags att öppna upp igen och vilka trender ser vi runt hörnet?
Tillsammans med Tareq Taylor samt flera andra intressanta kockar och gäster kan du stanna upp en stund och tanka ny energi med vårt kostnadsfria webbinarium Efter pandemin – restaurang 2.0.

Sedan coronapandemin startade har hotell- och restaurangbranschen gjort allt för att motverka smittspridning och samtidigt rädda sina verksamheter. Med stor kreativitet och god anpassningsförmåga har branschen arbetat enligt myndigheternas riktlinjer och restriktioner.

Vi som Sveriges största leverantör till restaurangbranschen och besöksnäringen vill, precis som alla andra, se ett levande uteliv när den här krisen har klingat av. Under vintern syntes budskap från Martin & Servera-gruppen på digitala stortavlor över hela Sverige. Från fyra på morgonen är budskapet att köpa en frukost – för att under dagens gång övergå till lunch, fika och middag.

"Vi står bakom våra kunder som länge kämpat hårt. Med den här viktiga kampanjen vill vi skapa bred uppmärksamhet och inspirera privatpersoner att stötta branschen på alla sätt de kan."

Kristina Ossmark, kommunikationsdirektör på Martin & Servera

Tips på vad du som privatperson kan göra

Video

Klas Lindberg - Portal

Video

Desirée Jaks - Spesso

Video

Ronnie Eriksson - Pappa Grappa

Följ #stöttadinlokalarestaurang i sociala medier

Denna kampanj kommer att delas flitigt i våra sociala medier framöver. Leverantörerna som vi samarbetar med i detta projekt kommer också att sprida innehållet i sina egna kanaler.

I samarbete med

Inspiration

Arla

Inspiration

Carlsberg Sverige

Inspiration

Dalsjöfors

Inspiration

Feldt´s

Inspiration

Guldfågeln

Inspiration

SallaCarte

Inspiration

Zoégas

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.