Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sous vide - ett smart val
Inspiration

Sous vide - ett smart val

Sous vide är så mycket mer än att tillaga kött i vakuum. Framför allt är det ett enkelt sätt att tillaga kött med konstant och kontrollerad temperatur. Det ger dig som kock bra kontroll och ett lyckat slutresultat, och vem vill inte ha det? Här berättar Scan om sitt sous vide-sortiment.
Scan har städat upp i sina ingredienslistor och förbättrat sina tillagningsprocesser. De har rensat ordentligt bland e-nummer, tagit bort jästextrakt och slutat använda socker som smakförstärkare – allt för att få en så ren och god smakupplevelse som möjligt. Och tack vare den förbättrade processen kan de undvika fosfat i produkterna. 

Med Scans sous vide är det möjligt att spara tid, pengar och energi - och samtidigt få ett jämnt resultat. Detaljerna är färdigkokta och redo att värmas. Dessutom tål de varmhållning under lång tid, vilket
medför minimalt svinn.

Scan sous vide är tillverkad i Sverige av svensk råvara.
Recept

Svamprisotto med långlagrad prästost och kotlettrad

Scans kotlettrad sous vide är ett saftigt fläskkött som gör sig fint på kvälls­menyn för att kunna erbjuda lyxiga och välarbet­ade rätter till bra pris. Snabbt glaserad med höga ­smaker blir den ett ­perfekt ­komplement till en klassisk risotto – i svensk tappning förstås.
 
 
Recept

Fläskfilé i savoykål med bacon- och calvadossås

En magisk rätt med otroligt mycket smaker som höjer den ­perfekta fläskfilén till nya höjder – umami från kål och lök, sälta och krisp från bacon och så den ljuvliga såsen med syra och sötma och toner av calvados! Lika vacker att servera upplagd på portionstallrikar som på sharing-fat.
Recept

Fläskfilé tonnato på krispig vintersallad

Denna rätt är ett absolut genidrag av italienarna. Såsen blir krämig och smakrik och lyfter köttet på ett oväntat härligt sätt. Med krispig sallad till blir det en lunchrätt med wowfaktor.
 
Recept

Lunchmacka med rostbiff, karamelliserad lök och getost

Lunchmacka med perfekt rosa rostbiff, karamelliserad lök med ­balsamico och getost på lättstekt fluffig focaccia.

Sous vide i sortimentet

Karréstek plommon skivad sous vide 2kg
192963, Scan, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Nyckelhålet
  • Kött från Sverige
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Fläskkotlettrad skivad sous vide 1,8/5,4
344853, Scan, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Kött från Sverige
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Skinkstek skivad sous vide 1,8kg
348128, SCAN, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Oxbringa rimmad sous vide skivad 1,8kg
335992, Scan, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Kött från Sverige
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Fläskkarré med plommonsmak

Scan har smaksatt fläskkarrén med plommon vilket ger en trevlig sötma. Produkten är mör och fin och gjord på svenskt Pigghamkött. Den finns både hel och som färdigskivad.

Fläskfilé

Fläskfilén anses vara den bästa styckdetaljen och det är den möraste biten på grisen. Den har i grunden en mild smak, är mager med svag marmorering och alltid benfri. Scans fläskfilé är gjord på svenskt Pigghamkött och är milt kryddad med vitlök och örter så du kan sätta din egen prägel.

Skinkstek

En uppskattad klassiker som är enkel att krydda efter tycke och smak och kan serveras både varm och kall. Skinkfransyskan består av fyra tätt sammanbundna muskler och är lämplig som skinkstek eller tärnad i en gryta. Skinksteken är gjord på svenskt Pigghamkött och finns både hel och färdigskivad.

Oxbringa

Mört smakrikt kött med hög fetthalt och mycket köttfibrer, den är tillagad så att köttet nästan faller isär. Scans oxbringa av svensk högkvalitativt ungnöt är lätt rimmad för den goda smakens skull. Använd buljongen i påsen för att göra en stark pepparrotssås eller en mildare dillsås. Det finns inga e-nummer eller emulgatorer i oxbringan och du kan köpa den både hel och färdigskivad.

Kotlettrad

Benfri detalj med fin stekyta och lagom sälta. Det här är ett mycket prisvärt kött som passar extra bra att servera till många personer. Produkten är snabb att värma som hel eller uppskivad på bleck. Kotlettraden är gjord på svenskt Pigghamkött och finns både hel och färdigskivad.

Mer från Scan

Inspiration

Det svenska grisköttet är grymt bra

Grisen är en stor del av vårt matarv och grisköttet har idag sin givna plats både på julbordet, söndagsmiddagen och på grillen. Dessutom är det riktigt trendigt att servera svenskt griskött, både kvarterskrogar och stjärnkrogar har idag svensk gris på menyerna. Och det är väl just därför som grisköttet passar så bra in. Det är ett gott, lättarbetat kött som håller hög kvalitet. Scan tipsar här om hur du kan ta vara på grisens olika köttdetaljer.
Inspiration

Vad händer på burgarfronten? Följ med på spaning med Scan

Trenden med hamburgare på restaurang är fortsatt stark. Det öppnar nya burgarställen var och varannan dag och allt fler satsar på premiumburgare, gjorda på bättre råvaror, med fler tillbehör och ihopparat med passande dryckesalternativ.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.